4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Sahte rakı kurbanları çoğalıyor

Bursa'da Sayısal Loto'dan 1.5 milyon lira ikramiye çıkan amcasının biletini elde etmek için aleme giden gencin ölümün ardından, birlikte alkol aldığı arkadaşlarından biri daha hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Zafer Kara 4 gün önce Sayısal Loto'dan 1.5 milyon lira isabet eden amcası Ahmet Kara'yı içki alemine götürdü. 3 arkadaşını da alıp dere kenarına giden Zafer Kara, arazide bulduğu rakıları amcası ve arkadaşı İbrahim Cinoğlu (43) ile birlikte içmeye başladı. Baş ağrısını bahane ederek evine dönmek isteyen amca Ahmet Kara kalkmak isteyince yeğeni Zafer Kara ile tartışmaya başladı.

Arkadaşları ile bir olup amcasının elbiselerini çıkaran ve üzerinde sayısal loto kuponunu arayan Zafer Kara, bölgeden geçen jandarma devriyesini görünce olay yerinden kaçtı. Üzerinden kupon çıkmayınca amcasını darp ettiği iddia edilen tekstil işçisi Zafer Kara, olaydan sonra fenalaşarak Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kara, bir gün sonra etil alkol zehirlenmesinden hayatını kaybetti.

Zafer Kara'nın ardından birlikte alem yaptıkları ileri sürülen 2 çocuk babası İbrahim Cinoğlu da tedavi gördüğü hastanede bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Son olayla birlikte ölü sayısı 7'ye yükselirken, ikramiye sahibi Ahmet Kara ile birlikte bir kişinin daha özel bir hastanedeki tedavisi sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 16:31:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?