5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Sahteciler panikte

Bursa’da bir kişinin şüpheli ölümü üzerine paniğe giren sahte rakı satıcıları yüzlerce şişe rakıyı, bir mezarlığın yakınlarında terk edip kaçtı. Polis tarafından bulunan rakılar, polis minibüsüne yüklenerek incelenmek üzere kriminal laboratuarına götürüldü.

Sabah saatlerinde merkez Yıldırım Fidyekızık Mahallesi’ndeki mezarlığın üst tarafında çok sayıda rakı şişesi gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, 68 kolideki 816 şişe sahte rakıyı yolun kenarına atılmış olarak buldu.

Polis, ölüm saçan sahte rakıları titiz bir incelemeye aldı. Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, kolilerde parmak izi araştırması yapmak üzere şişeleri laboratuara götürdü. Ekiplerin, polis minibüsüne sahte rakıları yüklerken eldiven giydiği görüldü.

Konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürülürken, vatandaşları uyaran yetkililer, İstanbul’dan Bursa plakalı bir minibüse yüklenen yüzlerce kolinin kente gelmiş olabileceği ihtimalinin değerlendirildiğini söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2005 Cuma 12:45:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?