2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Sahurda faciaya kılpayı

Bursa'da bir inşaat kazısı sebebiyle yandaki binanın 3 balkonu ve bir mutfağı çöktü. İlk gece sahura kalkan apartman sakinleri gürültü üzerine binayı boşalttıktan birkaç dakika sonra 3 balkon ve bir mutfak çöktü, malzemeler kullanılmaz hale geldi. Polis ve belediye ekipleri, 2 apartmandaki 6 aileyi tahliye etti. 

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı mahallesinde bir mobilya firması inşaat çalışması başlattı. Ancak inşaat sebebiyle dün gece 03.00 sıralarında yanındaki 50 yaşındaki Davut Şentürk'e ait binada çatlaklar oluştu. Sahura kalkan aile fertleri gürültü üzerine binayı boşalttılar. Çok geçmeden de binanın 3 balkonu ve bir mutfağı eşyalarla birlikte temel kazısının üzerine çöktü. Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Polis ve belediye ekipleri Şentürk ailesine ait 3 katlı apartmanla yanındaki bir apartmanı daha tahliye etti. 

İnşaatı yapan firma sahipleri ise, komşularının zararını tazmin edeceklerini, kendilerinin tedbirini aldığını söylediler. Olayla ilgili soruşturma sürerken, alınacak tedbirlerin ardından 2 apartmandaki 6 ailenin evlerine gireceği öğrenildi

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 14:20:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?