4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Salih Şahin Tahtaköprü'ye talip

İnegöl'e bağlı Tahtaköprü beldesinde iki dönemdir belediye başkanlığı yapan, ancak 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak mahalli seçimlerde aday olmayacağını açıklayan Salih Şahin, teşkilattan gelen talep üzerine karar değiştirerek başkanlık için yeniden aday adayı oldu.

Kalabalık bir partili grubu ile AK Parti ilçe teşkilatına gelen Belediye Başkanı Salih Şahin, aday adaylığı dilekçesini İlçe Başkanı Bülent Temelli'ye teslim eti.

Siyasi partilerin, 29 Mart'taki seçimler için ciddi bir çalışma başlattıklarını ifade eden Salih Şahin, "AK Parti'nin diğer partilere göre farkı var. İki dönem belediye başkanı olarak Tahtaköprü halkına hizmet ediyorum. Ailem ve yakın çevrem ile görüşüp burada noktalayalım diye karar aldım ve bunu yakın bir zamanda kamuoyu ile paylaştım, teşkilata ilettim. Teşkilattan kararımı gözden geçirmem istendi. Devam eden süreçte ismin ön plana çıktı. Bizler bu görevi bir yerde noktalamak istesek de teşkilatın kararı, şahsi kararlardan daha önemli oluyor. Bunun üzerine halka hizmet, Hakk'a hizmet düsturu ile teşkilatımı yalnız bırakmamak adına tekrar aday adayı oldum. Tahtaköprü halkına güvenlerinden dolayı teşekkür ediyor, kararın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Belediye başkanlığı için aday adaylık sürecinin 31 Aralık 2008 tarihinde sona erdiği öğrenildi

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 13:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?