6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Sami Pala'ya son görev

SAMİ PALA TOPRAĞA VERİLDİ

Bursa Kent Konseyi Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Semih Pala'nın babası Hasan Sami Pala, son yolculuğuna uğurlandı.

84 yaşındaki Hasan Sami Pala, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bursa'da 1926 yılında doğan ve büyük Bursa yangınına kadar kereste ticaretiyle uğraşan Hasan Sami Pala, geçirdiği rahatsızlık sebebiyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Bursa'nın ilk mefruşatçısı ve şehrin sevilen simalarından biri olan Pala, Emirsultan Camii'nde bugün öğleyin kılınan cenaze namazını müteakip son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile yüzlerce seveni katıldı.

Cenaze namazını kıldıran Bursa'nın emekli merkez vaizlerinden Mustafa Hacet, Sami Pala'yı 45 senedir tanıdığını anlattı. Hacet, aile dostları olan Pala'nın hak dostu bir insan olduğunu söyledi.

Merhum Pala Emirsultan Mezarlığı'nda toprağa verilirken, babasını kaybetmenin acısını yaşayan Semih Pala taziyeleri kabul etti.

SAMİ PALA TOPRAĞA VERİLDİ
SAMİ PALA TOPRAĞA VERİLDİ
SAMİ PALA TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 16:10:02
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 16:37:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?