6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Şampiyonluk primi kampanyası

BURSA VALİSİ HARPUT'TAN BURSASPOR'A ŞAMPİYONLUK PRİMİ KAMPANYASI

Bursaspor'un moral motivasyonunu artıracak şampiyonluk primi kampanyasının startı Bursa Valisi Şahabettin Harput'tan geldi. Vali Harput, kampanyaya ilk katkıyı koyarak Yeşil-beyazlı futbolcuların şampiyon olması için prim kampanyası başlattı. Kentin en iyi reklamının Bursaspor vasıtasıyla yapılacağını anlatan Vali Şahabettin Harput, "Bursaspor'un şampiyonluğu Bursa'yı dünya şehri yapacaktır. En güzel reklam ve getirisi en çok olan destek Bursaspor'un şampiyonluğudur" dedi.

Valilik binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Harput, bundan sonra hedefe giden yolda sapma olmaması için futbolcuların moral motivasyonunun artırılması ve primle teşvik edilmesi gerektiğini söyledi. Futbolcuların motivasyonunu artırmak için bir hareket başlatılması gerektiğini, bunun startını da valiliğin üstlendiğini ifade eden Harput, "Hedefimiz Bursa'nın şampiyonluğu ve Avrupa Şampiyon Kulüpler Turnuvası'na katılması hedefidir. Bu hedefleri yakalaması halinde Bursaspor'a bir pim

kampanyası başlatmamız gerekiyor. Bu kampanyayı Valilik olarak başlatıyoruz. Rakam telefuz etmeyeceğim. Ancak bu vesileyle valilik olarak Bursa'daki ileri gelen eşraf olarak, kesimler olarak hep beraber bugünden itibaren bu noktada çocuklarımızın motivasyonu için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Vali Harput, Bursaspor'un şampiyonluğunun Bursa'yı dünya şehri yapacağını ifade ederek, "Bursa'nın tanıtımını, kentin adını dünyaya daha iyi duyuracağız. Bundan daha iyi tanıtım ve reklam olmaz. Yeşil-beyazlı takımın şampiyonluğuyla Avrupa'nın en büyük kulüpleri Bursa'ya gelecek. Bursa'nın dünya markası olması mümkün olacak" diye konuştu.

Bursaspor'un şampiyon olmasıyla ekonominin şahlanacağını kaydeden Harput, "Bundan herkes istifade edecek. O zaman şampiyonluğa giden yolda bu çocukların desteklenmesi için bundan güzel imkan olmaz. En güzel reklam ve getirisi en çok olan yardım Bursaspor'un şampiyonluğuna destek olmaktır. Bugünden itibaren Bursa'nın ileri gelenlerini şampiyonluk primine katkı koymaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Vali Harput, Bursaspor'un Galatasaray'ı yeneceğine inandığını, başka bir alternatif de düşünmediğini sözlerine ekledi

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 12:08:03
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 23:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?