4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Sanayiciler Dündar'a destek verdi

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar BTSO ve hemşehri derneklerini ziyaret ettikten sonra nikah şahidi oldu.
AK Parti Bursa Milletvekili Altan Karapaşaoğlu, AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar ve ekibi Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO)'yu ziyaret etti. Büyük bir yarış içersinde olan Mustafa Dündar’a başarılar dileyen BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker, “Osmangazi ilçemizin plansız gelişmesi zaman zaman bazı zorluklara sebep oluyor. Bu meseleleri inşallah yönetime seçildiğiniz takdirde ortadan kalkacak. Osmangazi kültürel faaliyetler kadar kültürel mirasların da ön planda olduğu bir yer. Bunlara sahip çıkmak da hepimizin görevi” dedi.

Uludağ bölgesinin yeniden canlandırılmasının öncelikli olduğunu belirten AK Parti Bursa Milletvekili Altan Karapaşaoğlu, “Yaz ve kış turizminin aktif hale getirilmesi öncelikli hedefimiz. Kentsel dönüşüm projelerimiz bu dönemde de var. Global kriz maalesef devam ediyor. Ama hepimiz üzerimize düşen görevleri yerine getirirsek bunun üstesinden geleceğiz. Ülke hepimizin, gidecek başka bir yerimiz yok. Türk işadamları Dünya’yı tanıyor. Nerede, ne var çok iyi biliyor. Elimizden geldiği kadar dayanışma içinde olup çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En önemlisi de çok fazla moral bozmamak lazım. Tüketiciyi el üstünde tutmalıyız. Dünya bankaları birer birer kapanırken bizim bankalarımızda herhangi bir sorun yok. İnşallah en kısa sürede bu kriz bitecek” diye konuştu.

Adaylığının açıklanmasının ardından yoğun bir tempoda olduklarını belirten AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, “BTSO olarak seçimden yeni çıktınız. Bizde 29 Mart seçimleri için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz dönemde Osmangazi Belediyesi’nde çok güzel işler yapıldı. Göreve seçildiğimiz takdirde önümüzdeki dönemde de güzel işlerin yapılması için bizler çalışacağız. Milletvekilimizin de belirttiği gibi dağ ve termal turizmini canlandıracağız” diye kaydetti.

DÜNDAR, HEMŞERİ DERNEKLERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR
AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, seçim çalışmalarını hemşeri dernekleri ile sürdürüyor. Mıkmıllı Köyü hemşerilerinin buluşma yemeğine katılan Mustafa Dündar, “Topraklarından göç eden insanların eskiden kalan hasretleri var. Belki 20 yıldır görüşmeyen komşular, akrabalar, arkadaşlar burada sizlerin vesilesi bir araya geliyor. Bu sebeple yapmış olduğunuz bu faaliyetler çok önemli. Batı Trakya Türkleri Başkanlığı yaptığım dönemde düzenlediğimiz organizasyonlarla hemşerilerimizin birbirleri ile ilişkilerini canlı tutmaya özen gösteriyorduk. Faaliyetlerimiz sonrası üyelerimizden aldığımız olumlu tepkiler bizleri çok mutlu ediyordu. 40 yıldır birbirini görmeyen dostları bir araya getirdiğinizde onların gözündeki mutluluğu görmek maddi değerlerle ölçülemeyecek bir olay. İnsanoğlu sosyal bir varlık olduğunu dostları ile böyle organizasyonlarda bir araya geldiğinde bir kez daha gösteriyor” dedi.

DERNEK ZİYARETİNDEN NİKAH ŞAHİTLİĞİNE
AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, hemşeri yemeğinin ardından yoğun ziyaret programına Merinos Parkı’nda katıldığı nikah töreni ile devam etti. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe, Seher Pakyürek ve Canip Karapınar çiftinin nikahını kıyarken, AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar ise törende çiftin nikah şahitliğini yaptı. Nikahın ardından yaptığı konuşmasında çifte mutluluklar dileyen Dündar, evlilik cüzdanını ise Seher Pakyürek'e teslim etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 11:36:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?