6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Şantajla 6 yıl boyunca taciz

KIZININ ARKADAŞLARINI 6 YIL BOYUNCA ŞANTAJLA TACİZ ETTİ

Bursa'da, kızının arkadaşlarının zorla çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yoluyla taciz ettiği ileri sürülen 50 yaşındaki zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre Osmangazi ilçesinde, emekli işçi H.Ç. (50), 6 yıl önce kızının arkadaşları olan H.A (19), E.E (19) ve Ç.N'yi (20) farklı günlerde telefonla arayarak, "Kızım intihar etti. Midesini yıkadıktan sonra eve getirdik. Seni istiyor" diyerek tuzak kurdu. Eve gelen kızların zorla elbiselerini çıkardığı iddia edilen zanlı, görüntülerini çekerek şantaj yaptı. H.Ç, daha sonra görüntülerini yaymakla tehdit ettiği 3 kızı 6 yıl boyunca tek veya toplu olarak taciz etti.

Geçtiğimiz hafta kızlardan Ç.N. erkek arkadaşı ile sözlendi. Bunu duyan zanlı, genç kızı arayıp sözü atarak evine gelmesini, yoksa görüntüleri sözlüsüne yollayacağını söyledi. H.Ç.'nin tehditlerine aldırmayan Ç.N. eve gitmedi. Bunun üzerine H.Ç., genç kızın sözlüsünü önce telefonla aradı, daha sonra mail adresini alarak görüntüleri yolladı. Sözlüsü ile görüntüler sebebiyle kavga eden Ç.N., polise giderek başından geçenleri anlattı.

İhbar üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu dedektifleri, operasyon için düğmeye basarak zanlıyı gözaltına aldı. H.Ç.'nin evinde ve bilgisayarında çok sayıda görüntü ele geçirildi. Polis, görüntülerdeki kişileri araştırıyor. Zanlı H.Ç. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

KIZININ ARKADAŞLARINI 6 YIL BOYUNCA ŞANTAJLA TACİZ ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2010 Salı 11:11:02
Güncelleme :10 Ağustos 2010 Salı 12:34:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?