4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Sapıklara servis

İnternetteki bazı sitelere verdiği ilanlarla 15 yaşındaki erkek çocuklarını fuhuş amaçlı pazarladığı öne sürülen bir kişi, müşteri kılığındaki polis ekiplerine yakalandı.

Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren ahlak bürosu dedektifleri, İstanbul'da ikamet eden tekstil işçisi A.K.'nin (27) internette 15 yaşındaki 3 çocuğu erkeklere fuhuş için pazarladığını ve telefon numarası bıraktığını tespit etti. Bu numarayı arayan polis ekipleri, müşteri kılığında zanlı ile pazarlığa tutuştu. Polis ekipleri A.K. ile yol parası ve fuhuş için 400 TL'ye anlaştı.

Otobüsle İstanbul'dan yola çıkan A.K. ve yaşı küçük R.M., Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde müşteri kılığındaki polis ekipleri ile buluştu. Parasını peşin isteyen A.K.'ye seri numarası alınmış banknotları veren dedektifler, daha sonra kimliklerini açıklayarak şahsı gözaltına aldı.

15 yaşındaki R.M.'nin İstanbul'daki ailesine haber veren polis, çocuğu anne ve babasına teslim ederken, A.K., "yaşı küçük çocuğu fuhuşa teşvik etmek ve fuhuşa aracılık" suçundan adliyeye sevk edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 15:30:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?