4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Sapıklığın böylesi!

Bursa’da sağır ve dilsiz arkadaşının, zihinsel engelli olan 16 yaşındaki kızını para ile kandırıp işyerinin bodrumunda 2 yıldır tecavüz ettiği öne sürülen İbrahim B. (36) yakalandı. Sorgusunda genç kızın ellerini bağlayıp, yüzünü kapattığını da itiraf eden zanlı, cezaevine gönderildi.

BURSA’nın Osmangazi İlçesi’nde bir kahvecinin yanında çalışan ve geceleri burada uyuyan İbrahim B., iddiaya göre 2 yıl boyunca sağır ve dilsiz arkadaşı M.B.’nin zihinsel engelli kızı Ç.B.’ye tecavüz etti. Korkunç olay, ağabeyinin tokat atması sonucu karakola giden Ç.B.’nin doktor tarafından rapor verilirken, cinsel organının da acıdığını söylemesi sonucu ortaya çıktı. Yapılan muayenede zihinsel engelli Ç.B.’nin bakire olmadığı saptandı.

Parayla kandırmış

Sağır ve dilsiz olan R.B. ve M.B. çiftinin zihinsel engelli kızları Ç.B., polise, adını söyleyemediği için "Abi" dediği İbrahim B.’nin kendisine tecavüz ettiğini anlattı. Tecavüz suçlamasıyla gözaltına alınan İbrahim B. de polisteki ifadesinde zihinsel engelli Ç.B.’yi para verip kandırarak işyerinin bodrumuna götüdüğünü söyledi. İbrahim B., genç kızın ellerini bağlayıp, yüzünü de kapatarak defalarca tecavüzde bulunduğunu itiraf etti.

Bekar olduğu öğrenilen İbrahim B., sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. İbrahim B., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından zihinsel engelli kıza tücavüz etmekten tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 09:17:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?