4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Şaşırtan benzerlik!

Bursa'nın Gürsu ilçesindeki yaz şenliğinde sahne alan sanatçı Alper Dinçer, merhum Barış Manço'ya benzerliğiyle dikkat çekti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 merkez ilçede düzenlenen 'Beyaz Koza Yaz Şenliği', Gürsu'da renkli görüntülere sahne oldu.

Gürsu Belediyesi önünde gerçekleştirilen şenlikte vatandaşlar doyasıya eğlendi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Semih Pala, gecenin açılışında yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesi'nin önemli projelerle kentin vizyonunu geliştirdiğine işaret etti.

Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan'ın da katıldığı Beyaz Koza Yaz Şenliği'nde, Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Halk Müziği Korosu, Hamit Gazigil şefliğinde sahneye çıktı. Konsere Gürsulu gençler de halaylarla eşlik etti.

Programın ikinci bölümünde ise Alper Dinçer, görünümüyle de benzediği usta sanatçı Barış Manço'nun 'Gülpembe', 'Kara Sevda' ve 'Ben Bilirim' isimli şarkılarını söyledi. Dinçer'in şarkılarına gençler ve çocuklar da eşlik etti.

Keyifli bir akşam geçiren Gürsulular, 'Beyaz Koza Yaz Şenlikleri'ni düzenleyen Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek etkinliklerin ilerleyen günlerde de tekrarlanmasını istedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 12:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?