3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Satırlı kavgada 3 liseli yaralandı

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde okuldan çıkıp evlerine giden 3 lise öğrencisi, tanımadıkları bir grup gençle ‘yan bakma’ meselesi yüzünden tartıştı. Kavgaya dönüşen tartışmada yanlarındaki satırları çıkaran karşı gruptakiler, liselilere saldırdı. Başından ağır yaralan bir öğrenci, Bursa'ya sevk edilirken, 2 öğrenci ise İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlçe merkezindeki Yunus Emre Lisesi son sınıföğrencisi 17 yaşındaki Birol Ç., Osmaniye Mahallesi Şebboy Caddesi üzerinden Alanyurt Beldesi’ndeki evine gitmek isterken yanında duran bir otomobilden inen bir grup gençle ‘yan bakma’ meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Kimliği belirsiz kişiler Ç'ye saldırırken, liseli gencin sınıf arkadaşları onula aynı yaştaki Serhat B. ve Engin S. de kavgaya karıştı.

Yanlarındaki satırları çıkaran gençler, Birol Ç.'yi başından, B. ve S'yi ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Saldırganlar, plakası alınamayan otomobille olay yerinden kaçarken, yaralılar vatandaşların çağırdığı 112 Acil Servis ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başından yaralanan ve durumu ağır olan Birol Ç., Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Diğer iki öğrenci İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, öğrencilerin ifadeleri doğrultusunda harekete geçen polis, satırlı saldırganlardan 21 yaşındaki Serkan A'yı gözaltına aldı. Diğer zanlıların yakalanmasına çalışılırken, olayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.




Milliyet internet
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2007 Cuma 18:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?