6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Savaş değil kavga!

BURSA'DA GENÇLERİN KAVGASINA MAHALLE KARIŞINCA ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Bursa'da iki genç arasında para isteme meselesi yüzünden başlayan kavgaya önce büyükler daha sonra mahalleli karıştı. Taşlı sopalı kavgada 4 kişi yaralanırken, polis biber gazıyla kavgayı önledi. Çevik kuvvet ekibi de gece boyunca mahallede nöbet tuttu.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Düşüner B. (28) ve Şaban Ş. (18) ile Selim Ö. arasında sabah saatlerinde para isteme meselesi yüzünden tartışma yaşandı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce araya giren esnaf tarafları ayırdı.

Ancak kavga eden Şaban Ş. ve Düşüner B. durumu yakınlarına bildirdi. Gece 23.00 sıralarında, Selim Ö. ile Şaban Ş. cadde üzerinde tekrar karşı karşıya geldi. Sabahki olaydan dolayı yeniden tartışan gençleri gören Şaban Ş. ve Selim Ö.'nün yakınları da birbirine girdi.

Kavgaya mahallenin fertleri de karışınca ortalık savaş alanına döndü. Kavganın fitilini ateşleyen ise bir fırının önündeki odun yığınları oldu. Yerde buldukları taş ve fırının önünden aldıkları sopalarla 9 kişi birbirine girdi. Yaralanan Düşüner B., İsmet S.ve Mehmet Melih U. ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Şaban Ş. ayakta tedavi edildi.

Tarafları ayırmaki için gelen polis ekipleri biber gazı ile müdahale etti. Biber gazından etkilenen ekipteki memurlar ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Tarafların ayrılmasından sonra yeniden çıkan kavga güçlükle kontrol altına alındı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve çevik kuvvet sevk edildi. Polis, geç saatlerde yeniden toplanan vatandaşların dağılması için anons yaptı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halen firarda olan 5 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kavganın konrtol altına alınmasından sonra Dikkaldırım Caddesi üzerinde hayat yeniden normale döndü. Çevik kuvvet herhangi bir taşkınlığa meydan vermemek için gece boyunca güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BURSA'DA GENÇLERİN KAVGASINA MAHALLE KARIŞINCA ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
BURSA'DA GENÇLERİN KAVGASINA MAHALLE KARIŞINCA ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
BURSA'DA GENÇLERİN KAVGASINA MAHALLE KARIŞINCA ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 12:12:03
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 18:07:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?