3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

SBS sonrası derede boğuldu

Bursa'da Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) girdikten sonra arkadaşlarıyla dereye giren 15 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi'nde oturan Hatice Salih İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Hamza Kuloğlu (15), dün yapılan Seviye Belirleme Sınavı'ndan (SBS) çıktıktan sonra aynı okulda eğitim gördüğü amcasının çocukları İbrahim Kuloğlu (15), Muhammet Kuloğlu (15) ve arkadaşları Çınar Tombul (15), Emrullah Tombul (14), Muhammet Demirel (15), Yunus Emre Arı (15) ile birlikte bisiklete binerek Nilüfer Deresi'ne gitti.

Hep birlikte yüzmek için dereye giren gençler, daha sonra yanlarında getirdikleri plastik topla oynamaya başladı. Bu sırada Hamza Kuloğlu'nun çırpınmaya başladığını gören arkadaşları, olay yerinin 100 metre ilerisindeki İtfaiye Arama Kurtarma Birliği'ne gitti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri dereden Hamza Kuloğlu'nun cesedini çıkardı.

Dere kenarına gelen inşaat işçisi baba Zekeriya Kuloğlu, oğlunun cesedini görünce, "Ben seni sabah okula gönderdim. Dün burada bayıldın, ben sana, 'Bir daha buraya gelme' demedim mi? Bu acıyı bana niye yaşattın?" diyerek sinir krizi geçirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 12:50:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?