6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Sebzeciler Odası'na yeni başkan

SEBZECİLER ODASI'NIN YENİ BAŞKAN DURGUT

İnegöl Meyveciler ve Sebzesiler Odası'nın yeni başkanı Vehbi Durgut oldu.

Sebzeciler Odası'nın 17. genel kurul toplantısı Esnaf Sarayı Düğün Salonu'nda yapıldı. 2 dönemdir oda başkanlığı yapan Hayrettin Uz ile yine iki dönemdir başkan vekilliği görevinde bulunan Vehbi Durgut yarıştı.

Faaliyet ve denetim raporlarının okunup aklanmasının ardından odanın isminin değiştirilmesi görüşüldü. Üyelerin oy birliği ile İnegöl Meyveciler ve Sebzeciler Odası'nın ismi "İnegöl Meyveciler, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası" olarak değiştirildi.

Seçimlerde mevcut başkan ve başkan vekilinin yeni yönetim için aday olmasını değerlendiren TÜSPAF Genel Başkanı Mehmet Çakman, "8 yıldan beri kardeşlik havası içinde hizmet ediyorlar. Başkanın en yakın takipçisi, her zaman her il ve ilçede olduğu gibi, siyasette de bu böyledir, koltuğa en yakın ikinci başkanlardır. Arkadaşların kendi teveccühleri, yollarını ayırmışlar. Şu an iki liste olarak karşımıza çıktılar. Bu anlamda bir kırgınlık olması söz konusu değildir. Seçim sonrasında kim kazanır, kim kaybeder bilinmez, ama yine aynı sokakta, aynı çatının altında satışımızı yapacağız. Dolayısıyla biz bir aileyiz ve kırgınlığa hiç gerek yok" dedi.

Konuşmaların ardından geçilen seçimde 170 üyeden 147'si oy kullandı. Bir geçersiz sayılırken, 100 oy alan Vehbi Durgut, 46 oyda kalan Hayrettin Uz'u büyük farkla geride bırakarak odanın yeni başkanı oldu.

Yönetim kurulu üyeliklerine Abdullah Özdemir, Ali Eren, Osman Kabakçı, Can Eriş, Murat Avaz ve İsmail Çubukçu, denetim kuruluna Adem Yolcu, Üzeyir Yıldız ve Kadir Kurhan seçildi.

SEBZECİLER ODASI'NIN YENİ BAŞKAN DURGUT
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 13:03:05
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 23:48:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?