3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Seçim bürosuna görkemli açılış

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin, Kazımkarabekir Mahallesi’ndeki seçim bürosunu havai fişek ve davul zurna eşliğinde açtı.

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin'in, Kazımkarabekir Mahallesi’nde açtığı seçim bürosu açılışına AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, İlçe Başkanı Mümin Demir, meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Yıldırım Belediye Başkanı ve AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin, görev yaptıkları süre içerisinde gerçekleştirdikleri hizmetler ile ilçeye çağ atlattıklarını söyledi. Göreve geldikleri ilk andan itibaren yaptıkları çalışmalarla ilçenin adeta makus talihini yendiklerini anlatan Keskin, daha hayata geçirecekleri birçok proje olduğunu belirtti.

Diğer adayların halkın karşısına vaatlerle çıktığını kaydeden Keskin, kendilerinin icraatları ile vatandaşın karşısına çıktığını belirtti. Eskiden siyaset yapmış, fakat halkın beklentilerini karşılayamamış kişilerin yeniden meydanlara indiğini anlatan Keskin, “Biz bugüne kadar hep projelerimizle, yaptığımız hizmetlerle gündeme geldik. Söz verip de yerine getirmediğimiz hiçbir şey yok. Fakat şimdi görüyorum, eskiden siyaset yapmış fakat halkın güvenini kazanamamış kişiler yine meydanlarda. Eskiye rağbet olsaydı, bat pazarına nur yağardı” şeklinde konuştu.

Yıldırım’da yılların biriktirdiği sorunlarla mücadele ettiklerinin altını çizen Keskin, bunların 5 yıllık dönemde sona ermesinin mümkün olmadığını ifade etti. Görevde oldukları ilk dönemde ilçenin acil olan sorunlarının çözümüne odaklandıklarını söyleyen Keskin, ”Şimdi sıra Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak projeleri gerçekleştirmeye geldi. Bunun için tek hedefimiz 29 Mart 2009 seçimlerinde Yıldırım’ı yeniden AK Parti Belediyesi yapmak” diye konuştu.

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın da önümüzdeki yerel seçimlerde vatandaşın en doğru kararı vereceğini anlattı. AK Parti’nin Türkiye’nin vizyonuna büyük bir katkı yaptığını belirten Yalçın, “AK Parti iktidarı döneminde Türkiye şaha kalktı. Yapılan hizmetler ortada. Fakat şimdi köşe başlarında AK Parti’nin gardının düşmesini bekleyenler var. Ah şu AK Parti iktidardan bir inse diyenler var. Bunların amacı ülkeye hizmet etmek değil, eskiden yaptıkları gibi bankaların içini boşaltmak, ülkenin kaynaklarını heba etmek. Sizden tek isteğimiz AK Parti’ye olan inancınızın, güveninizin devam etmesi” diye kaydetti.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelasını AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, İlçe Başkanı Mümin Demir ve Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin birlikte kesti. Açılış esnasında havai fişek gösterisi yapılırken, vatandaşlar davul zurna eşliğinde halay çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 11:43:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?