4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, İDAYDER ile ortak noktalarının memlekete hizmet etmek olduğunu belirterek, "Biz hizmete aç olan Nilüfer'in 10 yıllık hasretini bitirmek için geliyoruz" dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ile birlikte İnsan Doğasını Anlama ve Yaşatma Derneği'ni (İDAYDER) ziyaret etti. Salonu dolduran dernek üyeleri tarafından ilgiyle karşılanan Yüksek Mimar Maydaer, projelerini anlattı. İDAYDER üyelerinin sorularını cevaplandıran Başkan adayı Maydaer, İDAYDER ile ortak noktalarının memlekete hizmet etmek olduğunu ifade etti.

Ana hedeflerinin şeffaflık ve dürüstlük olduğunu ifade eden Maydaer, "Nilüfer ilçesinin bütçesi projelerimizi karşılamaya yetmiyor. O yüzden bunları üçe ayırdık. Hükümet, Büyükşehir ve Nilüfer'in uyum içinde çalışarak oluşturacağımız sinerjiyle verilecek hizmetler çok daha faydalı ve çabuk hayata geçirilecektir. Eşit hizmeti benimsiyoruz, Bunun için yola çıktık. İnsanları yönetmek, başkan olmak gibi bir derdimiz yok. Biz hizmete aç olan Nilüfer'i 10 yıllık hasretini bitirmeye geliyoruz" dedi.

Teknoloji hızla ilerlerken insanlara ait olan değerlerin de hızla zayıfladığını vurgulayan İDAYDER Başkanı Mehmet Gülseçen, "Bu güzel değerlerimizle yaşayıp bunları yaşatmak için yola çıktık. Şahsiyet, özgüven, milli ve manevi değerlerimizi çocuklarımıza çok küçük yaşlarda vermeye çalışıyoruz. Sivil toplum örgütlerinin yapması gereken çok önemli bir eksikliği tamamlıyor, şahsiyetinden, kişiliğinden uzak kalmış insanlara bunu tamamlatmaya çalışıyoruz. Çok geniş ve gönüllü bir ekibimiz var. İlkokuldan üniversiteye her alanda çalışmalarımız var. Tek hedefimiz hizmet etmek" diye konuştu.
Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ise şöyle konuştu.
"Zaten AK parti olarak bizim hizmet anlayışımız insan odaklı. İnsanı ön plana çıkartan, toplumun her kesimini sevgiyle kucaklayan bir hizmet anlayışımız var. Bu yönden sizinle örtüşüyoruz. Paylaştığımız bu ortak paydada, yürüyebilmek için desteğinizi bekliyoruz".

Toplantıda söz alan İDAYDER üyesi avukat Şeyma Can ise, insanlığın en çok ihtiyacı olan şeyin ahlak medeniyeti olduğunu ifade ederek, "Her şeyimiz var. Ama o eski insanlığımız, eski ahlakımız, eski güzelliğimiz kalmadı. Bizim yüreğimiz tek bir şey için yanar. O da bu ülkeye, bu millete Bursa'dan başlayıp da tüm dünyaya ahlak medeniyetini kurabilmektir. Bizim insanlara ulaşmak için yere ihtiyacımız var. Bizin annelere eğitim vermeye, çocukları yönlendirmeye ihtiyacımız var" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 12:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?