4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Seçim ziyaretinde lise sohbeti

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Bursa Şehir Plancıları ve Veteriner Hekimler Oda başkanlarını ziyaret ederek, "Birlik içinde çalışırsak Nilüfer'in hizmet açığını kısa sürede kapatırız" dedi.

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Nilüfer Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Şehir Plancıları Odası Başkanı Füsun Uyanık ve Veteriner Hekimler Odası Başkanı Sinan Sağlam'ı ziyaret etti.

CHP'den geçen dönem Zeytinbağ Belediye Başkan Adayı olan Füsun Uyanık ile uzun süre sohbet eden Yüksek Mimar Maydaer, beraber eğitim gördükleri kız lisesindeki anılarını paylaştı.

Meslek odalarıyla birlik içinde çalışıp, karar mekanızmasında herkesin görüşlerine yer vereceğini anlatan AK Parti Nilüfer Belediye Başkanı Maydaer, "Birlik içinde çalışırsak Nilüfer'in hizmet açığını kısa sürede kapatırız. Kentsel tasarıma çok önem veriyoruz. Şehir girişleri ilk intiba için çok önemlidir. İzmir yolu'nun Ankara yolu gibi olmaması için elimizden geleni yapacağız. Önerilere açık olacağız. 30 Mart'tan sonra birlikte çalışacak, kapınızı hep çalacağız" diye konuştu.

Her zaman Bursa için göreve hazır olduklarını anlatan Füsun Uyanık ise , "Hepimiz Bursa için çalışıyoruz. Çalışmalarımız birlik içinde olursa herkesin görüşü alınırsa hizmetler aksamaz, Bursa ihtiyaçlarına kısa sürede kavuşur" dedi.

Veteriner Hakimler Odası Başkanı Sinan Sağlam ise, Nilüfer'de teknik bir insan başkan adayı olmasından son derece mutlu olduğunu kaydederek, "Bin kişiden fazla üyesi olan bir meslek odasıyız. Aklı selim bir kişi başa gelsin ki kazanan Nilüfer olsun, Bursa olsun" dedi.

Gönüllü gıda müfettişliği ve hayvan kesim alanlarıyla ilgili Türkiye'ye örnek olacak pek çok projelerinin olduğunu vurgulayan Sağlam, ayrıca Nilüfer'de sahipsiz köpek ve kedilerle ilgili çalışmaların yapılması gerektiğini vurguladı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 17:18:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?