2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Şehir tiyatrosu perde açıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni sanat sezonu yeni oyunu ‘Çocuğum’ ile yarın açıyor.

Yaz boyunca perdelerini hiç kapatmayan ve kentin farklı ilçe, belde ve semtlerinde sergilediği oyunlarla tiyatroyu halkın ayağına götüren Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2007 – 2008 sanat sezonuna Margaret Mayo’nun ‘Çocuğum’ adlı eseriyle başlıyor.

Bursalılara Tayyare Kültür Merkezi’nde kahkaha dolu anlar yaşatacak olan oyun, izleyiciyi evlilik ve kıskançlık konularında düşündüren keyifli bir komedi niteliği taşıyor. Cihat Türkoğlu’nun Türkçeye çevirdiği ve Devlet Tiyatroları Başrejisörü Mustafa Kurt tarafından sahnelenen oyunda E. Ertan Akman, Nihal Türksever, Müge Açıkdüşünenler, Altuğ Görgü, Bülent Uçar, Nilgün Türksever Görgü, Didem Hun, Ebru Ergüç ve M. Eren Topçak rol alıyor. Eşinin kıskançlık krizlerinden sürekli yalan söyleyerek kurtulmaya çalışan bir kadının ve çevresindekilerin başlarından geçenleri anlatan oyun, 6 Kasım Salı günü saat 20.30’da sahnelenecek.

Sezon sonuna kadar Salı günleri saat 20.30’da, Cumartesi günleri ise saat 14.00’de Tayyare Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan oyunun biletleri, Tayyare Kültür Merkezi gişesinden 3 ila 2,5 YTL ve 20 kişi ve üzeri gruplar için 2 YTL karşılığında satın alınabilecek.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 14:40:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?