5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Şehir trafiğine kamyon darbesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Orhaneli kavşağı inşaatı dolayısıyla açtığı servis yollarında trafik işaretlerine uymayan sürücüler, sık sık trafiğin kilitlenmesine sebep oluyor.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından Orhaneli kavşağı çevresinde açılan servis yolları trafiği rahatlattı. Ancak bazı servis yollarının dar olması sebebiyle kamyonlara ve ağır taşıtlara kapatılması sıkıntıları beraberinde getiriyor. Petrol Ofisi yanından açılan servis yoluyla, küçük araçların Nilüfer Belediyesi’nin kullanılmayan hizmet binasının önünden Orhaneli kavşağına çıkması sağlanırken, ağır vasıtalar ise buraya sokulmayarak, Karaman istikametine yönlendiriliyor.

Bu servis yoluna ağır taşıtların girmesinin yasak olduğunu ve sağa dönmeleri gerektiğini hatırlatan büyük levha ise bazı kamyon sürücülerinin gözünden kaçıyor. 13 AY 730 plakalı yüklü bir kamyon ikazı dikkate almayınca, trafiği alt üst etti. Rampayı çıkamayarak yolda kalan kamyon, yolun dar olması sebebiyle diğer araçlara zor anlar yaşattı. Bir süre tıkanan yol, trafik ekiplerinin müdahalesiyle açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2005 Salı 12:53:07
Güncelleme :3 Mayıs 2005 Salı 16:32:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?