3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Şehit oğluna polis abla tesellisi

Bursa'nın Kestel ilçesinde silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru İsmail Özbek'in olanlardan habersiz sokakta oynayıp yolunu gözleyen 5 yaşındaki oğlu Ömer'i, kadın polisler oyalamaya çalıştı.

Seçim çalışması için Bursa'da olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de Özbek ailesine başsağlığı ziyaretine bulundu.

Baba Mustafa Özbek, "Oğlum Şehitler Günü'nde şehit oldu, vatan sağ olsun" dedi.
Edinilen bilgiye göre, Vani Mehmet Mahallesi'nde kontrol yapmak isteyen 34 yaşındaki polis memuru İsmail Özbek, silahlı saldırı sonucu karnından yaralanmıştı. Ağır yaralanan 13 yıllık polis memuru, mesai arkadaşları tarafından kaldırıldığı Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Özbek'in eşi ve annesi, acı haberi alarak koştukları acil servis önünde gözyaşlarına boğuldu.
Bursa'da seçim çalışmalarına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de programını yarıda kesip bilgi almak için hastaneye geldi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput ve Bursa Emniyet Müdürü Cemal Çalışkan'dan bilgi alan Faruk Çelik'in moralinin hayli bozuk olduğu gözlendi. Çelik, daha sonra acılı ailenin Kestel Ahmet Vefik Paşa Mahallesi'ndeki baba evine gitti. İl Başkanı Sedat Yalçın ile birlikte başsağlığı ziyaretinde bulunan Çelik, baba Mustafa Özbek'e taziyelerini bildirdi. Gözyaşı döken Mustafa Özbek de oğlunun Şehitler Günü'nde şehit olduğunu belirterek, "Vatan sağ olsun, kahrolsun teröristler" dedi.
Öte yandan bayan polisler de şehit polis memurunun 5 yaşındaki oğlu Ömer'i evinin önünde gofret vererek oyalamaya çalıştı. Her şeyden habersiz oynayan Ömer'in babasının eve gelmesini beklemesi, etraftakilerin yüreğini burktu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 10:50:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?