2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Sema'nın katili için çember daralıyor

SEMA'NIN KATİLİNİ ULAŞMAK İÇİN 100 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Bursa'da öldürüldükten sonra parçalanan üniversite öğrencisi Sema Karakoca'nın (19) katiline ulaşmak için yaklaşık 100 kişinin ifadesini alan jandarma, 50 kişilik özel ekiple katilin izini arıyor.

Edinilen bilgiye göre, güvenlik güçleri 16 Şubat günü kaybolan ve 4 gün önce Badırga Köyü yakınlarında cesedi bulunan Uludağ Üniversitesi öğrencisi Sema Karakoca cinayetini aydınlatmak için hummalı bir çalışma yapıyor. Gürsu'da işlenen Leyla Algan cinayetini çözen özel jandarma ekibinin, bu kez Sema Karakoca cinayetini çözmek için görevlendirildiği ileri sürüldü.

 

100 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Genç kızın arkadaş çevresi ve telefon görüşmelerini teknik takibe alan jandarma ekipleri ulaşabildikleri yaklaşık 100 kişinin ifadesini alarak bilgisine başvurdu. İfadesi alınan kişilerin arasında genç kızın yakın arkadaşlarından, çevrede esnaflık yapanlara kadar bir çok kişinin bulunduğu iddia edildi. Olayla ilgili olarak 5 evde ve 5 araçta detaylı arama ve olay yeri incelemesi yapıldığı ifade edildi. Karakoca'nın kaldığı özel yurtta ise tüm odaların tek tek arandığı öğrenildi.

 

KATİL CESEDİ PANİKLEYİP ATMIŞ, ÇEVRESİNDE KAYIP YOK

Olay yerinde bulunan ilk verilere göre, katilin cesedi panikleyip attığı ihtimali üzerinde duruluyor. Polisin Sema Karakoca için yürüttüğü kayıp şahıs soruşturmasında ifadesi alınmak için çağrılan kişilerin tamamın hiç terettüd etmeden gelmesi ise dikkat çekiyor. Öldürülen üniversite öğrencisinin yakın takibe alınan arkadaş çevresinde ise kimsenin kayıp olmadığı ileri sürülüyor.

 

GÜVENLİK KAMERALARINI ÖZEL EKİP İNCELİYOR

Sema Karakoca'ya ait olan 2 adet cep telefonu numarası ve çevredeki güvenlik kameraları özel ekipler tarafından inceleniyor. Elde edilen onlarca güvenlik kamerası görüntüsünün her saniyesi en ince detayına kadar inceleniyor.

SEMA'NIN KATİLİNİ ULAŞMAK İÇİN 100 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2011 Cumartesi 15:43:04
Güncelleme :5 Mart 2011 Cumartesi 18:23:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?