6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Semih Hısımcıl hayatını kaybetti

ARKADAŞININ CENAZESİNDE SON RÖPORTAJINI VERDİ, İFTARDAN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Bursa siyasetinin önemli isimlerinden 78 yaşındaki Semih Hısımcıl, rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Anavatan Partisi'nin Bursa'daki kurucularından olan ve belediye meclis üyeliği ve meclis başkanlığı görevlerinde bulunan Semih Hısımcıl, bugün 92 yaşında hayatını kaybeden arkadaşı İsmet Tavgaç'ın cenaze törenine katıldı. İkindi namazında Ulucami'deki törende İHA'ya yaptığı röportajında, "Allah hepimize böyle ölümler nasip etsin" diyen Semih Hısımcıl, iftardan sonra gittiği Kültürpark Özgen Çay Bahçesi'nde fenalaştı. Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 çocuk 3 torun sahibi Semih Hısımcıl, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Daha önce de rahatsızlığı bulunan Semih Hısımcıl'ın cenazesi yarın Ulucami'de ikindi namazının ardından toprağa verilecek.

Ulucami'nin bahçesinde İHA mikrafonlarına 92 yaşında vefat eden eski milletvekili ve belediye başkanı İsmet Tavgaç'ı anlatan Semih Hısımcıl, "Çok iyi bir insandı, şahsen çok sevdiğimiz saydığımız bir insandı. Talihliydi. Hayatı daima iyiliklerle geçti. Evvela askerliğin en üst rütbesine kadar yükseldi. Ondan sonra büyükşehir belediye başkanlığına yükseldi, ondan sonra iki devre milletvekilliği yaptı. Artık bundan daha şanslı insan olamaz. Bu yaşa kadar yaşamak, bu güzelliklerle yaşamak, arkasında güzel intibalar bırakmak her faniye müyesser değildir. Allah hepimize böyle ölümler nasip etsin" diye konuşmuştu.

ARKADAŞININ CENAZESİNDE SON RÖPORTAJINI VERDİ, İFTARDAN SONRA HAYATINI KAYBETTİ
ARKADAŞININ CENAZESİNDE SON RÖPORTAJINI VERDİ, İFTARDAN SONRA HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 23:18:01
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 11:21:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?