4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Sendika ev sahibi yapıyor

Kamusen'e bağlı Türk Büro-Sen Sendikası Hamitler'de üyelerine yönelik yapılacak olan bin 200 konutun tanıtımını yaptı. Ali Bostancı İnşaat ile gerçekleştirilen proje ile uygun fiyatlara satışa çıkartılacak konutlar 1 yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek.

Kamusen'e bağlı Türk Büro-Sen, Ali Bostancı İnşaat Şirketi ile üyelerine yönelik yaptığı konutların tanıtımını düzenlediği toplantıyla gerçekleştirdi. Hamitler TOKİ konutlarının yanında yapılacak bin 200 dairenin ilk etapta 540 tanesi 1 yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek. 3+1 büyük, 3+1 küçük ve 2+1 şeklinde 3 tip projenin uygulanacağı dairelerin temeli cumartesi günü törenle atılacak. 3 etapta bin 200 konutun yapılacağı projede 3+1 net 93,5 metrekarelik daireler 88 bin, 3+1 100,5 metrekarelik daireler 95 bin, 2+1 80 metrekarelik daireler ise 75 bin TL'den satışa çıkartılacak.

Yüzde 15 peşinatın alınacağı dairelerin geri kalan ödemesi ise anahtar tesliminin ardından yapılacak. Krediye uygun şekilde yapılacak konutlarda her türlü konfora yer verilecek. Sosyal donatı alanları, yeşil alanlar ve otoparkı ile çevre düzenlemesinin de yapılacağı inşaatlarda kaliteden ödün verilmeyecek.

Ali Bostancı İnşaat Genel Müdürü Halim Konuk, 25 yıl boyunca 4 bini aşkın konut teslimi yaptıklarını belirterek, "Kaliteyi ön planda tuttuğumuz konutlarımızla Bursa'yı danatmak istiyoruz. Uygun şartlarla herkesi ev sahibi yapmak hedefinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. TOKİ resmi bizde özel kanalla Bursa'nın düzenli yapılaşması için çalışıyoruz. TOKİ'ye sağlanan imtiyazlar bize de sağlansa maliyet ve fiyatlar yüzde 50'lere kadar aşağıya inecektir. Birçok kurum ve sendika ile işbirliği içerisinde inşaatlar yapmaktayız. Kamu-Sen ile gerçekleştirdiğimiz projeyi en kısa zamanda tamamlayarak kalite ve güveni herkese göstereceğiz" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 12:03:01
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 14:50:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?