5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Seni unutmayacağız

Bursa’da onlarca okul, hastane, yurt ve huzurevi yaptıran hayırsever işadamı Mustafa Dörtçelik, son yolculuğuna dualarla uğurlandı. 83 yaşında vefat eden Dörtçelik için evinin önünde kısa bir tören düzenlendi.

Kronik solunum yetmezliği teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede 83 yaşında vefat eden Dörtçelik için evinin önünde kısa bir tören düzenlendi. Yaptırdığı okullarda okuyan öğrencilerin katıldığı törende işadamının hizmetleri dile getirildi. Ailesine başsağlığı dileyen öğrenciler, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi Camii’ndeki cenaze namazına katıldı.

Cenaze namazına Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır, Osmangazi Kaymakamı Sebahattin Özdemir, Milli Eğitim İl Müdür Vekili Reşat Kumbasar, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Mahmut İnan, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Ali Özyurt, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Ali Hazır, Bursa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Arif Tak’ın yanı sıra Dörtçelik’in yakınları, sahibi olduğu fabrikalardaki çalışanlar ve yaptırdığı okullarda okuyan öğrencileri temsilen bir grup katıldı. Dörtçelik, cenaze namazı sonrasında Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2005 Perşembe 14:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?