3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Sepetle esrar servisi

Bursa'da 5 katlı binanın 3. katındaki evlerinin balkonundan sepet sarkıtarak esrar sattıkları belirlenen anne, baba ve çocuğu gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Osmangazi İlçesi Kızyakup Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu satıldığı ihbarını alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Roman vatandaşların yaşadığı mahallede bir binaya operasyon yapan ekipler, 3. kattaki H.Ç. (55), eşi G.Ç. (55) ve oğulları Y.Ç'ye (20) ait eve baskın yaptı. Çelik kapının kırılmaması üzerine, polis ekipleri kapıyı demir boynuzla kırarak içeri girdi. Evde yaptıkları aramada 650 gram esrar ve uyuşturucudan kazanıldığı iddia edilen bir miktar para, terazi ve sepet ele geçirilirken H.Ç, eşi G.Ç. ve oğlu Y.Ç. gözaltına alındı. 

Yapılan araştırmada, zanlıların dikkat çekmemek için çelik kapılarını kitledikleri ve gelen müşterilere evlerinin balkonundan sartıkkıları sepetle esrar satışı yaptıkları tespit edildi. Zanlılardan H.Ç.'nin 10 suçtan eşi G.Ç'nin ise 1 suçtan sabıkası olduğu tespit edildi. Emniyet Müdürlüğünde sorguları tamamlanan aile, ''Uyuşturucu madde ticareti yapmak'' suçundan adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2007 Cuma 18:04:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?