2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Sercan Yıldırım ticarete atıldı

BURSASPOR'UN GENÇ YILDIZI TİCARETE ATILDI

Türkiye'de bir ilk olan Mavi Cin Modern Dünya Pazarı, kapılarını Bursalılara açtı. Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım'ın da yatırımının bulunduğu işyerinin açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mavi Cin Modern Dünya Pazarı'nın açılışı, Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım'ın katıldığı törenle açıldı. Futbolda umduğunu bulamayan Yıldırım, böylece ticaret hayatına da atılmış oldu. Mağazanın açılışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yıldırım, "Bu projenin açılışında yer aldığım için ayrıca mutluyum. İnşallah vatandaşlarımızın da desteği ile güzel bir iş yapacağız. Burada benim ne yaptığım önemli değil. İnsanların mutlu olması ve aradığını bulması önemli" diye konuştu.

Hintli ortaklarıyla renkli görüntüler veren Mavi Cin Modern Dünya Pazarı Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Yazıcı ise, "200 mağazada gıdadan giyime, zücaciyeden nalburiyeye kadar bin bir çeşidi içinde bulunduran ve Türkiye'de ilk olan bir konsept oluşturduk. AVM konforundaki rahatlığı ve tüketici yanlısı cazip fiyatlarıyla gelenlerin mutlu zaman geçirmesini ve hesaplı alışveriş yapmasını hedefliyoruz. Çocuklarımıza çok önem veriyoruz. Her pazar ilk gelen bin çocuğa sürpriz hediyeler vermeye devam edeceğiz.

Mavi Cin'i Bursa'dan sonra diğer büyük illerimize de yayacağız" diye konuştu.

Açılışta ilk gelen bin çocuğa, çekilişsiz kurasız hediyeler dağıtıldı. Mavi Cin'e binlerce çocuk ve ailesi akın etti. Açılışa Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Mavi Cin'in reklam yüzü olan Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve çok sayıda özel davetli katıldı.

BURSASPOR'UN GENÇ YILDIZI TİCARETE ATILDI
BURSASPOR'UN GENÇ YILDIZI TİCARETE ATILDI
BURSASPOR'UN GENÇ YILDIZI TİCARETE ATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 13:39:04
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 17:44:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?