5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Sercan'ı Valencia heyecanı sardı

SERCAN'I İSPANYA HEYECANI SARDI

Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında yarın akşam Valencia ile karşılaşacak Bursaspor'da futbolcular maç için umutlu konuştu.

Yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bursaspor takımının kaptanı Ömer Erdoğan, ilk gollerini atıp UEFA şansını son maça taşımak istediklerini belirtti. Genç oyuncu Sercan Yıldırım ise, İspanyol takımlarının kendisini takip etmesinin, bu maçta kendisine ekstra motivasyon sağlayacağını kaydetti.

 

"UMUTLARIMIZI SON MAÇA KADAR SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Zor bir maçın kendilerini beklediğini hatırlatan Kaptan Ömer Erdoğan, "Şampiyonlar liginde ilk gollerimizi bulup puanlar almak istiyoruz. Umutlarımızı son maça sürdürmek istiyoruz. Biz zorları başaran bir takımız bunu da başarabileceğimize inanıyorum. Manisa maçında 2 gol attık bir o kadarda kaçırdık. Manisa'da çok iyi futbol oynadık ama tabii ki Valencia ile Manisa aynı değil. Valencia çok üst düzey bir takım. İyi futbol oynarsak başarabileceğimize inanıyorum" dedi.

 

"GOL ATMAYI ÇOK İSTİYORUM"

Atatürk Stadı'nda alınan 4-0'lık mağlubiyetin rövanşına çıktıklarını hatırlatan golcü futbolcu Sercan Yıldırım ise, "Valencia deplasmanı çok zor geçecek. Güzel bir oyun sahaya yansıtıp galip gelmek istiyoruz. Bende gol akmayı çok istiyorum ama kimin atacağı önemli değil. Umarım gol atıp galip geliriz" diye konuştu.

 

"TRANSFER SÖYLENTİLERİ BENİ EKSTRA MOTİVE EDER"

Bir basın menbunun, İspanyol takımlarının kendisi istediği yönünde yer alan haberleri hatırlatması üzerine, Yıldırım, "İspanyol takımlarının beni istemesi güzel bir şey. Bunu hangi futbolcu istemez ki. Benim amacımda zaten bir gün İspanyol takımlarından birinde oynamak. Bu beni ayrı motive eder mi, tabii ki de eder. Umarım hocam bana şans verir ve en iyi şekilde bana verilen şansı kullanırım" açıklamasında bulundu.

 

"ÜÇÜNCÜ OLABİLMEK İÇİN YÜZDE 50 ŞANSIMIZ VAR"

Valencia karşısına puan almak için çıkacaklarını belirten Vederson ise, "İnşallah bizi hedefe taşıyacak puanları alırız. Üçüncü olmak için yüzde 50 şansımız var. İki maçı da kazanmamız lazım. Yarın çok zor bir deplasmanda oynayacağız. Zor alacak ama en iyi şekilde oynayacağız" dedi.

SERCAN'I İSPANYA HEYECANI SARDI
SERCAN'I İSPANYA HEYECANI SARDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2010 Salı 13:35:04
Güncelleme :23 Kasım 2010 Salı 20:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?