3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Sercan'ın iç transferi kapalı

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Sercan Yıldırım'ın yurt içi transferini kapadıklarını belirterek, "Yurt dışındaki teklifleri değerlendireceğiz" dedi.

Yeni oluşturulan yönetim kurulu ile birlikte kent protokolünü ziyaret eden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı spor gündemini yakından ilgilendiren Sercan Yıldırım'ın transferi hakkında soruları cevaplandırdı. Sercan Yıldırım'ı yurt içine satmayacaklarını ifade eden Başkan Yazıcı, "Ben başından itibaren Sercan konusunda başka şeyler ifade etmedim. Sercan veya bir başkası, bizim yıldız futbolcularımızın satışı kulübe çok büyük katkı getirecek bir şekil olursa, imkan olursa düşünülür.

Sercan son zamanlarda manşetlerden inmeyen, devamlı haber kaynağı olan bir durum arz etti. Bu genç arkadaşımızın etkilenmemesi mümkün değil. Biz hocamızla düşündük yurt içine satmama kararı aldık. Yurt dışındaki teklifleri değerlendireceğiz. Bursaspor hedef büyütmeye uğraşan bir takım. Elimizdeki yıldızları rakiplerinize verdiğimiz vakit çok farklı olmuyor.

Bunlar zaman zaman olamaz mı? Olur. Kayserispor gibi, bir futbolcunuzu değerinin kat kat üstüne satarsanız o şekilde olur. Benim Sercan'ı satmam için uçuk rakamlar lazım. Böyle bir şey olursa kamuoyu ile paylaşırım. Bursaspor'un sıkıntısını herkes biliyor, işin kolay yanı futbolcuyu vermek ve gelen para ile bir çok şeyi halletmek. Biz zoru seçiyoruz. Bursaspor kamuoyu ve dinamiklerinin buradan bir şey çıkarması lazım. Yabancı kulüplerin ciddi teklifleri var. Olabilir de olmayabilir de" dedi.

"VOLKAN ŞEN'E GELEN TEKLİFİ CAZİP BULMADIK"
Bursaspor'un diğer bir genç oyuncusu Volkan Şen'e gelen teklifleri de doğrulayan Başkan Yazıcı, "Eğer Volkan'ın yerine iki futbolcu, para neyse artık bizim için cazip bir teklif olursa değerlendiririz. Biz şu ana kadar gelen teklifleri cazip bulmadığımız için Volkan ile devam edeceğiz" diye konuştu.

"İMZA AŞAMASINDA OLDUĞUMUZ FUTBOLCULAR VAR"
Transfer çalışmalarını değerlendiren Başkan Yazıcı, "Bursaspor'a futbolcu tabi ki alacağız. Az ama öz futbolcu alacağız. Devamlı temasların içindeyiz. Bursaspor'da bu sene kaybettiğimiz bir kişi var. Bu başarılı takım dimdik ayakta. Hiç kimseyi kaybetmedik. İlavelerimiz bugünlerde olacak. İmza aşamasına geldiğimiz futbolcular var. Alacağımız futbolcuların tamamı 3 belki 4 olur. Daha fazla futbolcu almayacağız. Önümüzdeki hafta bayağı bir şekillenir. Transferleri Avrupa kampına yetiştirmek istiyoruz"
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 15:00:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?