6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Sercan'ın Real Madrid hayali

SERCAN YILDIRIM'IN REAL MADRİD HAYALİ

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve futbolcular Sercan Yıldırım ile Ömer Erdoğan özel bir okulda öğrencilerin soruları karşısında ter döktü. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, sezon sonunda şampiyon olup başarıyı daha ileriye taşımak istediklerini söylerken, Sercan Yıldırım ise hayalinin Real Madrid'de Ronaldo ve Kaka ile oynamak olduğunu açıkladı.

Özel Mavi Dünya Koleji'nde Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, futbolcular Ömer Erdoğan ve Sercan Yıldırım öğrencilerle bir araya geldi. İlk olarak söze başlayan Sağlam, 'Ekip ruhu ne demek anlatabilir misiniz?' şeklindeki soruya, "Bence bizim başarımızın altındaki en önemli faktörlerden birine değindin. Bursaspor olarak bütçesi bizden 10 kat daha büyük takımlarla şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Bunlardan bir kaç tanesini bu yarışın dışında tutmayı başardık. Şuan Fenerbahçe ile bu yarışın

içindeyiz. Ekip ruhu demek, birbirini sevmek demek, saygı duymak demek. Birbirinizi sahiplenmek demek. Kulüp içinde bir ekip ruhu oluşturmak gerekir, ardından şehir içinde bu birlikteliği oluşturmamız gerekir. Taraftarlarımız, medyamız ve Bursaspor'u seven herkesi bunun içine katabiliriz. Bu zincirin halkalarını oluşturan gruplar birbirini destekleyebiliyorsa o zaman bir başarı çıkıyor" diye cevap verdi.

 

"BAŞARIMIZI DAHA İLERİYE TAŞIMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

'Bu sene şampiyon olacaksınız, seneye bu başarıyı gösterecek misiniz?' şeklindeki soruya ise tecrübeli teknik adam, "İnşallah sezon sonunda o mutluluğu yaşayacağız. Biz günlük başarılarla yetinmeyi sevmeyen insanlarız. Bursa çok güzel bir şehir. Tam bir futbol şehri. Dolayısıyla potansiyel mevcut. Bu başarıyı daha önce üretmesi lazımdı ama bize nasip oldu. İnşallah sezon sonunda şampiyon olup, bunu daha ilerilere taşımayı düşünüyoruz. Bize, başkanımıza, Bursa halkına ve futbolcularımıza büyük iş düşüyor.

Amacımız her sene zirvelere oynayan bir takım oluşturmak" diye cevapladı.

Yeni transferler ile ilgili soruyu ise Sağlam, "Başkanımız bize yeterli imkan sunarsa transfer yapmayı düşünüyoruz" diyerek cevapladı.

Ertuğrul Sağlam, 'Futbolcu seçerken hangi kriterlere dikkat ediyorsunuz?' şeklindeki soruyu ise, "Bugün bir Bursaspor gerçeği varsa, herkes bir sempati besleyebiliyorsa, bunu biz saha içinde başarılı olurken bir de çok düzgün tavırlar sergilememizden kaynaklanıyor. Bunu bir düzgün ve karakterli kişilikteki arkadaşlarımız başardı. Futbolcu alırken, bizim bu yapımızı bozmayacak karakterde oyuncular alacağız. Futbolcu karakteri çok önemli ama insani değerleri üst seviyede oyuncular bulacağız" diye

cevapladı.

 

"HAYALİMDE RONALDO VE KAKA İLE FORMA GİYMEK VAR"

Transfer soruları üzerine Bursaspor genç yeteneği Sercan Yıldırım, "Çok dedikodular çıkıyor. Şuan sadece şampiyonluğa yöneldik. Bu şampiyonluğu yaşadıktan sonra her zaman Bursaspor'da kalmak istiyorum. Çünkü konuya ben karar veremiyorum. Mukavelem 2012'ye kadar sürüyor. Buna başkanım karar verecek. Ben karar veremem. Ama gönlüm Bursaspor'dan yana. Daha uzun yıllar Bursaspor'da olmak istiyorum" dedi. Sercan Yıldırım futbolcu olmasaydı doktor olmak istediğini ifade etti.

Bir öğrencinin Beşiktaş'ı yenersek kupa bizim mi olacak? sorusuna Yıldırım, "Beşiktaş'ı yenersek şampiyon olacağız sizin için. Ama bu hafta Fenerbahçe'nin kaybetmesini bekleyeceksiniz" şeklinde cevap verdi.

Avrupa'da hangi kulüplerde oynamak isterdin? şeklindeki soruya ise Sercan, "İngiltere'den yanaydım. Ama İngiltere futbolunun çok sert olduğunu gördüm. Benim tercihim her zaman Real Madrid. Ronaldo ve Kaka'yla oynamak isterdim. İnşallah oraya transfer olacağıma inanıyorum" cevabını verdi.

Kız arkadaşın var mı? şeklindeki soruya sessiz kalan Sercan'ın yerine Ertuğrul Sağlam, "Çalışmadığı yerden soru geldi, cevap veremeyecek" diyerek cevapladı.

 

"FUTBOLU BURSA'DA BIRAKMAK İSTİYORUM"

Başka takımlarda oynarken geldiği Bursa'da zevkle Bursaspor taraftarlarını izlediğini kaydeden kaptan Ömer Erdoğan ise, "Bu taraftar karşısında oynamak her zaman içimde bir istek olarak bulunmuştu. 4 yıldır buradayım. Burada futbol oynayıp, ondan sonrada inşallah burada devam ederiz. Hocamız bırakırsa bilmiyorum da, ben bırakıp gitmeyi düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Ertuğrul Sağlam ve futbolcular öğrenciler ile bol bol fotoğraf çektirdi.

SERCAN YILDIRIM'IN REAL MADRİD HAYALİ
SERCAN YILDIRIM'IN REAL MADRİD HAYALİ
SERCAN YILDIRIM'IN REAL MADRİD HAYALİ
SERCAN YILDIRIM'IN REAL MADRİD HAYALİ
SERCAN YILDIRIM'IN REAL MADRİD HAYALİ
SERCAN YILDIRIM'IN REAL MADRİD HAYALİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 16:50:00
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 00:29:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?