6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Seren yaşam mücadelesini kaybetti

GÜZEL SEREN, ÜNİVERSİTEYİ BİTİREMEDEN KARA TOPRAĞA GİRDİ

Bilecik'te arkadaşlarıyla birlikte gittiği parti çıkışında meydana gelen kazada ağır yaralanan 19 yaşındaki üniversite birinci sınıf öğrencisi Seren, günlerdir süren ölüm kalım savaşına yenik düştü. Birçok üniversite bitirip iç mimarlık yapmak isteyen Seren Özmen'in Bursa'da oturan ailesi ölüm haberiyle yıkıldı.

Edinilen bilgiye göre, 27 Nisan'da bir davetten dönen Tolga Sınmaz'ın kullandığı (20) 11 DH 888 plakalı otomobil takla attı. Yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra duran araçta bulunan sürücü Tolga Sınmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan Bilecik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 4. sınıf öğrencisi olan Senay Kaya (25), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Seren Özmen (19), Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Gencel Öztürk (25), Cem Eren (20) ve Serkan adlı bir genç yaralandı.

Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Seren Özmen, durumu ağır olduğu için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Günlerdir ölüm kalım savaşı veren Seren kurtarılamadı.

Hayallerini gerçekleştiremeden hayata gözlerini yuman Seren'in ölümü, Bursa'daki ailesini de yasa boğdu. Kızının kaza yapmadan bir gün önce yanlarına geldiğini ifade eden tekstilci baba İlhan Özmen (43), "Arkadaşlarıyla birlikte bir davetten çıkmışlar. Kazanın nasıl olduğunu biz de bilmiyoruz. Bilecik'te işletme fakültesinde okuyordu. Hayalinde iç mimar olmak vardı. Orayı bitirdikten sonra da mimarlık okuyacaktı. 'Birçok üniversite bitiririm' diye konuşurdu" dedi.

Anne Nazan Özmen ise gözyaşlarına hakim olamadı.

GÜZEL SEREN, ÜNİVERSİTEYİ BİTİREMEDEN KARA TOPRAĞA GİRDİ
GÜZEL SEREN, ÜNİVERSİTEYİ BİTİREMEDEN KARA TOPRAĞA GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 09:49:03
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 10:01:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?