6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Seri katil şüphesi

KESİK BACAKLARDA SERİ KATİL ŞÜPHESİ

Bursa'daki çöp konteynırında bulunan bir çift bacakla ilgili soruşturma sürerken, benzer olayların İstanbul'da da yaşanmış olması kafaları karıştırdı. İtinayla kesilen bacaklarının bakımlı, tırnaklarının ise ojeli oluşu olaylar arasında bir bağlantı olabileceği şüphesini artırdı. Şimdi polis, bu sorularına yanıt aramak için soruşturmasını yıllar öncesine taşıyarak çözmeye çalışıyor.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde temizlik görevlileri, Konak Mahallesi'ndeki bir çöp konteynırına atılmış bir çift bacak buldu. Polis, bacakları tam eklem yerinden itina ile kesilen kadının kimliğini belirleyebilmek için her yolu denedi. Kadından alınan DNA örnekleri, kayıp 52 kişinin ailesinden alınan kan örnekleriyle karşılaştırılacak. Cesedin geri kalan kısmının aranması ise sonuç vermedi. Çevredeki tüm güvenlik kameralarını mercek atına alan polis, bacakları atarken görmüş olabileceği ihtimaliyle çevredeki pek çok kişinin ifadesine başvurdu. Dedektifler, Bursa'da öldürüldükten sonra bacakları kesilen kadınla İstanbul'da 10 yıl önce bulunan toplam 7 ayrı bacak arasındaki ilişkiyi araştırıyor.

Bursa ve İstanbul'daki olaylarda bulunan bacakların anatomik sınırlara dikkat edilerek kesilmesi kafaları karıştırdı. Kadın bacaklarının bakımlı ve ojeli oluşu ve itinayla kesilmesi polisi alarma geçirdi. Bursa'daki olayın, İstanbul'daki olaylarla bağlantılı olabileceği ihtimali üzerinde duran ekipler, soruşturmasını yıllar öncesine taşıyarak çözmeye çalışıyor. Cinayetlere 10 yıl ara veren ve bu sürede yakalanamayan aynı seri katil olabileceği ihtimali ise herkesi ürkütüyor.

Bilindiği gibi, 10 yıl önce de İstanbul'un çeşitli semtlerinde 7 ayrı kişiye ait kesik bacak bulunmuştu. İki yıl içinde bulunan ve 7 ayrı cinayet anlamına gelen bacaklarla alakalı polisin titiz çalışmasından sadece biri sonuç vermiş, diğerlerinin dosyalarına daimi aramalar verilmişti.

KESİK BACAKLARDA SERİ KATİL ŞÜPHESİ
KESİK BACAKLARDA SERİ KATİL ŞÜPHESİ
KESİK BACAKLARDA SERİ KATİL ŞÜPHESİ
KESİK BACAKLARDA SERİ KATİL ŞÜPHESİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2010 Cuma 09:43:04
Güncelleme :6 Ağustos 2010 Cuma 13:08:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?