5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Seri yangınlar sürüyor

Bursa'daki seri kundaklamalara bir yenisi daha eklendi. Bir iş hanının çatısında çıkan yangın için bölgeye 11 araç sevk edildi. Alevler güçlükle kontrol altına alınırken, yangının son zamanlarda yaşanan seri kundaklamalardan biri olduğu üzerinde duruyor.

Edinilen bilgiye göre, Haşim İşçan Caddesi'ndeki DYP İl Binası'nın bulunduğu iş hanının bodrum katındaki yangının ardından, aynı cadde üzerindeki Tuğcular Arıkan İş Merkezi'nin çatı katında da saat 19.00 sıralarında yangın çıktı. Bölgeye 4'ü merdivenli 11 araç sevk edildi. Yan binanın çatısına sıçrama riski taşıyan alevler, güçlükle kontrol altına alındı. Çatı katının büyük bölümü kullanılmaz hale geldi. Çevre sakinleri büyük panik yaşarken, polis cadde üzerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Görgü şahitleri, yangının 20-25 yaşlarında, 180 boylarında, esmer, yürümekte güçlük çeken ve ayağında bandaj bulunan, çıplak ayaklı bir kişinin binadan ayrılmasının ardından çıktığını bildirdi. Polis, kundaklama şüphelisi olduğu iddia edilen zanlının peşine düştü. Yangının son zamanlarda şehirde yaşanan seri kundaklamalardan biri olduğu bildirildi.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Gazcılar Caddesi'nde aynı anda pek çok ev ve işyerinde başlayan kundaklamalar, şehrin muhtelif bölgelerine de boy göstermişti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 08:15:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?