2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

‘Serseri kurşun’’, marketteki Muhammet'e isabet etti

Bursa'da, sokak arasında iki grup arasında çıkan kavga sırasında ateşlenen tabancadan çıkan kurşun, bu sırada markette alışveriş yapan 14 yaşındaki Muhammet Sessiz'in göğsüne isabet etti.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında, merkez Yıldırım İlçesi Değirmenlikızık Mahallesi'nde meydana geldi. Murat Kaya (30), Turgay Aslan (27), Maşallah İmeç (27), Ferit Kaya (25) ve 16 yaşındaki A.S.'nin içinde bulunduğu 16 RJ 077 plakalı otomobil, Eğitim Sokak'tan iki kez üst üste hızla geçti. Aracın evlerinin önünden süratli geçmesine sinirlenen fayans ustası Bahattin Altunışık (28) ile öğretmen olan amcasının oğlu İsmail Altunışık (28), bu kişileri uyardı. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce iddiaya göre belindeki ekmek bıçağını çıkartan A.S., Bahattin ve İsmail Altunışık'ı sırtından bıçakladı. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen ve kimliği öğrenilemeyen bir kişi tabancasıyla havaya ateş etmek isterken, silahtan çıkan kurşun marketten alışveriş yapan Muhammet Sessiz'in göğsüne isabet etti. Yaralılardan Muhammet Sessiz Yüksek İhtisas, Bahattin ve İsmail Altunışık ise Şevket Yılmaz Devlet Hastaneleri'ne kaldırıldı. Doktorlar, yaralıların hayati tehlikeyi atlatamadığını bildirdi.

Öte yandan olay sonrası çevrede arama yapan Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Murat Kaya, Turgay Aslan, Maşallah İmeç, Ferit Kaya ve A.S.'yi gözaltına aldı. İncelemede 2 boş kovan bulan polis, kavgayı ayırmak isterken tabancasıyla Muhammet Sessiz'in yaralanmasına neden olan kişinin kimliğini araştırıyor. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı
DHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2007 Pazartesi 17:03:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?