4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Sevecen annesini üzdü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde apandisit ameliyatı sonrası yoğun bakıma kaldırılan 13 yaşındaki ilköğretim öğrencisi, Anneler Günü'nde hayatını kaybetti.

İddiaya göre 13 yaşındaki Sevecen Ercan, karın ağrısı şikayeti ile Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada doktor M.S. tarafından muayene edilen Sevecen Ercan apandisit teşhisiyle ameliyata alındı. Ameliyatın ardından taburcu olan Ercan evine gönderildi ancak 2 gün sonra anne Sibel Polat kızını baygın vaziyette buldu. Hemen hastaneye kaldırılan Sevecen Ercan'ın durumunun ciddi olduğu söylenerek daha teşekküllü bir hastaneye götürülmesi istendi. Bunun üzerine Yalova Yaşar Okuyan Devlet
Hastanesi'ne götürülen Sevecen Ercan'ın kalın bağırsaklarındaki pisliklerin kanına karıştığı tespit edildi. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Sevecen Ercan yoğun bakımda sürdürdüğü ölüm kalım mücadelesini kaybetti. Anneler Günü'nde hayata gözlerini kapatan Sevecen Ercan'ın annesi Sibel Polat gözyaşlarına boğuldu.

ARKADAŞLARI FACEBOOK'TA ÖZEL KLİP HAZIRLADI
Arkadaşları ise 13 yaşındaki Sevecen Ercan'ın yaşaması için Facebook sayfasına mesaj yağdırdı. Sevecen Ercan için Facebook sayfasında özel klip hazırlayan arkadaşları, sayfayı destek mesajlarıyla donattı. Çok sevdikleri Ercan'ın bir an önce aralarına dönmesini isteyen arkadaşları, kötü haberi alınca şok oldu.
Sevecen Ercan'ın, bugün ikindi namazına müteakip Orhangazi Orhanbey Camii'nde kılınacak namazın ardından defnedileceği öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 13:01:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan bulut IP: 88.241.145.xxx Tarih : 13.05.2009 19:26:24

degerli kankam sabırlar diliyorum çok üzgünün:((( hakan bulut