4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Sevgilisini bıçakladı 4. kattan atladı

Bursa'da üniversite öğrencisi bir genç, tartıştığı liseli kız arkadaşını mezarlık yanında bıçakla ağır yaraladıktan sonra, 4. kattan atlayarak intihara teşebbüs etti. Genç ile sevgilisi ağır yaralandı.

Olay, bugün akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Ahmet Paşa Mahallesi'nde mezarlık yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malcılar Lisesi son sınıf öğrencisi G.Ş. (17) 1,5 yıldır çıktığı erkek arkadaşı Murat Recep Yurdaışık ile (20) buluştu. Bilecik Üniversitesi'nde 2 yıllık maliye bölümünü kazanan Yurdaışık, henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü kız arkadaşıyla tartıştı.

Yurdaışık, yanında taşıdığı ekmek bıçağıyla G.Ş.'yi karnı ve kalbinin 4 yerinden bıçakladı. Kanlar içinde kalan G.Ş.'nin öldüğünü zanneden Yurdaışık, civardaki bir inşaata çıkarak, 4. katın balkonundan kendini boşluğa bıraktı. Yere çakılan genç ağır yaralandı. Yurdaışık ile bıçakla ağır yaraladığı G.Ş., çevre sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırılan iki gencin de durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olayla alakalı tahkikat devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 18:15:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İsmail Özen IP: 78.177.84.xxx Tarih : 26.09.2009 07:30:39

o kız benim sınıf arkadaşımdı.çok iyi bir kızdı.mekanı cennet toprağı bol olsun.SENİ UNUTMAYACAĞIZ GAMZE.