6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Sevgilisinin evini tüfekle bastı

AYRILMAK İSTEYEN SEVGİLİSİNİN EVİNİ POMPALI TÜFEKLE BASTI

Bursa'da 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisinin kendisinden ayrılmak istemesi üzerine çılgına dönen şahıs, genç kızın evine pompalı tüfekle 7 el ateş etti.

Edinilen bilgiye göre, dün 3 yıldır birlikte olduğu 18 yaşındaki sevgilisi E.K. ile buluşan Ramazan Y. (28), kız arkadaşının ayrılmak istediğini söylemesi üzerine şoke oldu. Ramazan Y., evlenme hayalleri kurduğu sevgilisini son kez dedesinin oturduğu merkez Yıldırım ilçesi Beyazıt Mahallesi Bayraklı Sokak'taki evine bıraktı. Hiçbir şey söylemeden ayrılan Ramazan Y., alkol aldıktan sonra eve gidip pompalı tüfeğini aldı. Ardından sevgilisini bıraktığı adrese dönen Ramazan Y., eve ateş açtı. Şahıs 7 el ateş ederken, kimsenin yaralanmaması sevindirdi.

Olaydan sonra firar eden şüpheli, çiftçilik yaptığı Kestel, Turan Köy'de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, "silahla tehdit ve ikamet kurşunlama" suçundan adliyeye sevk edildi. Sakin tavırlarıyla dikkat çeken zanlının, ifadesinde sevgisini göstermek için böyle bir yola başvurduğunu söylediği öğrenildi.

AYRILMAK İSTEYEN SEVGİLİSİNİN EVİNİ POMPALI TÜFEKLE BASTI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 12:51:03
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 13:23:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?