6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Sevgilisinin kızını hamile bıraktı

SEVGİLİSİNİN 14 YAŞINDAKİ KIZINI HAMİLE BIRAKTI

Bursa'da dost hayatı yaşadığı sevgilisinin ilköğretim öğrencisi kızına tecavüz ederek hamile bıraktığı iddia edilen inşaat işcisi, 3 ay boyunca saklandığı yerden borç para almak için çıkınca yakalandı. Zanlı tutuklanırken, hamile olan küçük kız devlet korumasına alındı.

İddiaya göre, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yaşayan inşaat işçisi Cumhur Ç. (37), birlikte yaşadığı sevgilisi N.M.'nin boşandığı eşinden olan 14 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi A.K.'ye evde yalnız oldukları sırada tecavüz etti. Aylarca annesinin sevgilisi Cumhur Ç. tarafından tecavüze ve tacize uğrayan A.K., 8 ay önce hamile kaldı. Hamileliğinin 5'inci ayında karnının şişmesi üzerine annesine her şeyi itiraf eden küçük kız, ardından polise başvurdu.

Polis tarafından arandığını öğrenen inşaat işçisi yakalanmamak için inşaatlarda ve boş binalarda yaşamaya başladı. Cumhur Ç.'nin gideceği yerleri 3 ay boyunca kontrol altına alan Bursa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, inşaat işçisini bir yakınına borç para istemeye gidince yakaladı.

Şu anda 8 aylık hamile olan A.K. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edilirken, küçük çocuğa tecavüz ettiği ileri sürülen Cumhur Ç. ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 10:55:01
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 11:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?