4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Sevimli dostlar için kermes

Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi’nin “Sen Patini Uzat, Ben Elimi…” adlı geleneksel kermesi hayvanseverleri As Merkez’de buluşturdu.

As Merkez, Türkiye Hayvanları Koruma Derneği’nin sahipsiz sokak hayvanları için düzenlediği kermesine bu yıl da ev sahipliği yaptı. “Sen Patini Uzat, Ben Elimi…” adıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen geleneksel kermes, hayvanseverleri As Merkez’de buluşturdu. Türkiye Hayvanları Koruma Derneği stantlarında uygun fiyatla satışa sunulan el örgüsü bebek kıyafetinden takıya, ev tekstilinden hediyelik eşyaya, tadı damakta kalan pasta ve keklere kadar her ürün As Merkez ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

“Sevimli dostlarımıza sahip çıkalım!..” sloganıyla satışa sunulan bowling, buz pisti ve sinema bileti ile Starpark jetonları da kısa sürede tükendi. As Merkez Genel Müdürü Fahir Çam, “Korunmaya muhtaç hayvanlarımız gönüllerimizin yarası. Onların daha iyi yaşamaları için Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi ile sık sık bir araya geliyor ve neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Artık geleneksel hale gelen kermesimiz ve eğlence birimlerimizin de dahil olduğu ‘Sevimli dostlarımıza sahip çıkalım!..’ kampanyamız da bunlardan sadece ikisi. Bir nebze de olsa katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 11:45:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?