4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Sezen'i güldüren kadın

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Bursa'da verdiği konserde korumaları atlatarak sahneye çıkan bayan hayranının sürpriziyle karşılaştı.

Bursa'da Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranları ile buluşan Sezen Aksu, beyaz bir kıyafetle çıktığı sahnede ayakta alkışlanarak karşılandı. Yaklaşık 3 bin 500 kişiye unutulmaz şarkılarını seslendiren Aksu'ya zaman zaman sevenleri de eşlik etti. "Belalım" isimli şarkısını seslendiren ünlü sanatçı, şarkı bitiminde Nurdan isimli bir bayan hayranının sürpriziyle karşılaştı. Korumaları atlatarak sahneye çıkan kadın, "Sahneye geliyorum. Isırmam merak etmeyin" dedi.

Bunun üzerine Aksu, "Ben alışığım ısırılmaya" diyerek espri yaptı. Sahnede ünlü sanatçının yanağına dokunan genç kadın, hayatı boyunca bunu hayal ettiğini söyledi. Sezen Aksu'nun çok cesur olduğunu söylemesi üzerine Nurdan, "Bana hep cesur ve mutsuz olmam gerektiğini söylediler" diyerek karşılık verdi.

Türkiye'de kadınların cesur olmaması durumunda bir yerlerine bir şeylerin kaçtığını söyleyen Sezen Aksu, "Karşında hazır kaçılmışı var" sözlerini duyunca kahkahaya boğuldu. Hayranına uzun uzun sarılan Aksu, oryantal dansın hikayesini
anlattı. Oryantalin kadının doğum sancılarını anlattığını söyleyen Aksu, "Bu yüzden oryantal çok değerli bir şey. Benim bunu öğrenmem hiç iyi olmadı. Bir kıvırasım var. Çocuğu doğururken ne kadar ağladı, ne kadar bağırdı, anlatasım var" dedi.
Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Sezen Aksu, şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 10:39:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?