4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Şifalı suyla balkonda banyo keyfi

Şifalı suyla balkonda banyo keyfi yaptıracak

Herry mağazalarının sahibi Selami Sarı, Bursa'da başladığı AVM inşaatına bodrum kat izni verilmeyince binayı otele dönüştürme kararı aldı
Bu yılın stratejisini 'optimum kâr varsa mağaza açarım' olarak belirleyen Herry mağazalarının sahibi Selami Sarı, 65 olan mağaza sayısını bu ay 70'e çıkarıyor. Sarı, perakendedeki büyümesinden cesaretlenmiş olacak ki bir de alışveriş merkezi (AVM) işini deneyeyim demiş. Ama evdeki hesap çarşıya uymamış. Üç yıl önce Bursa'da Çekirge Kültür Parkı'nın bitişiğindeki arazide AVM yatırımına karar veren Sarı, temelini attığı binaya bodrum kat yapma izni alamayınca AVM planından vazgeçmiş. 75 derece sıcak su bulunan arazide termal otel yapma kararı alan Sarı, oteli 2010 Nisan ayında açmayı planladıklarını söylüyor.

20 MİLYON DOLARLIK YATIRIM
"Binaya bodrum kat yapma izni vermediler. Böyle olunca AVM için çok küçük kalacaktı, biz de hazır sıcak suyumuz da varken termal otel yapma kararı aldık" diyen Sarı, otelin içinde 3 bin metrekare SPA alanı olacağını belirtiyor. 20 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen, 120 oda kapasiteli otelde VIP SPA'lar da olacak. İsteyen müşteri kına gecesi ya da gelin hamamı gibi özel organizasyonlar için bu SPA'ları kapatabilecek. Otelin en önemli özelliklerinden biri de bazı özel odaların balkonlarına kurulacak ahşap küvetler olacak. Misafirlar açık havada banyo yapacak.
 

Sabah
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 18:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?