3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Sığınma evine gitmedi, donarak öldü

Bursa'da alkol alamadığı için sığınma evine gitmeyi kabul etmeyen adam, donarak hayatını kaybetti. Geçen yıl donarak ölen alkol bağımlısı arkadaşıyla aynı kaderi paylaşan adamın üşümemesi için çarşı esnafı tarafından yapılan baraka, hayatını kurtarmaya yetmedi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Şehreküstü Mahallesi Sarıca Sungur Sokak Bakırcılar Otoparkı'nın tuvaletinin yanına yapılan tek kişilik barakada kalan Engin Değim (54), donarak hayatını kaybetti.

Buz kesen cesedi, sabah saatlerinde kendisine yiyecek getiren esnaf tarafından bulunan Değim için polis harekete geçti. Barakada yapılan incelemede donarak öldüğü belirlenen Engin Değim'in alkol bağımlısı olduğu ve esnafın yardımlarıyla geçindiği belirtildi. Değim'in sığınma evine gitmeye alkol alamayacağı için karşı çıktığı öğrenildi. Kimsesiz adamın donarak ölmesi, çarşı esnafını da üzdü.

Geçen yıl, sokaklarda birlikte yaşadıkları arkadaşı Şenol Akçay'ın (37) donarak ölmesi üzerine çarşı esnafı Engin Değim için esnaf seferber olmuştu. Esnafın yardımıyla yapılan barakada yatıp kalkan Değim'in ölümü de hayattaki tek arkadaşı olan Akçay ile aynı oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 12:30:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?