3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Silahlı kavga : 2 yaralı

Bursa'da alacak verecek meselesi yüzünden 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Gazcılar Caddesi üzerindeki bir Pimapen mağazasına gelen Mahmut B. ve Mürsel B. kardeşler, iş yeri sahibi Ali V. (38) ve kardeşi İsmail V. (41) ile alacak verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, silahlarına sarılan Mahmut B. işyeri sahibi İsmail V. ve kardeşi Ali V'yi ayaklarından vurdu.

Bacağına isabet eden kursun sebebiyle bacaklarından yaralanan İsmail V. ise cep telefonundan o sırada iş yerinde bulunmayan sekreterleri T.Ö'yü arayarak yardım istedi.

Bayanın 155 Polis İmdat telefonunu arayarak olayı haber vermesi üzerine harekete geçen polis ve sağlık ekipleri, ağabey kardeşi kanlar içinde işyerinde buldu. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesini mağaza içerisinde yapılan ağabey kardeş Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Silahla yarama olayının ardından çevrede geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, olayın üzerinden çok geçmeden zanlı oldukları iddia edilen Mahmut B. ve kardeşi Mürsel B.'yi Uluyol Caddesi üzerinde yakaladı. Zanlılar ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2007 Cumartesi 10:51:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?