5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Sır dolu kayboluşta 4. gün

Bursa’da, Pazar günü ailesiyle piknik yapmak için gittiği Balat Ormanları’nda esrarengiz bir şekilde kaybolan 6 yaşındaki Tayyip Gökbel’in çevre yolu yakınlarında görüldüğü ihbarı, jandarma ve polisi bir kez daha alarma geçirdi.

Bir TIR şoförünün, çevre yolu viyadük altında oynarken gördüğünü söylediği Tayyip Gökbel için, köpekli ekipler gece boyunca arama yapmalarına rağmen bir sonuç alamadı.

Geçtiğimiz Pazar günü ailesiyle piknik yaparken kaybolan, bir görgü tanığının ise 3 kişi tarafından minibüse bindirilerek kaçırıldığını söylediği minik Tayyip, 3 gündür bulunamıyor.

Ailesinin bulan veya yerini bildirenlere 20 bin dolar ödül vereceğini açıkladığı otistik Tayyip’i, Bursa’dan Mustafakemalpaşa İlçesi’ne giden Menderes Koca isimli kamyon şoförü, Çevre Yolu Görükle Viyadüğü’nde oynarken gördüğünü söyleyince, ekipler yeniden seferber oldu.

Kumlarla oynadığı belirlenen Tayyip için çevrede gece boyunca jandarma ve polislerce arama yapıldı.

Jandarmanın özel yetiştirilmiş arama köpeklerine, Tayyip’in kıyafetleri bir kez daha koklatıldı. Ancak saatlerce süren araştırmada küçük çocuk bulunamadı.

Ailesi çocuklarının izinin bulunduğu haberiyle sevinirken, jandarma, polis ve sivil savunma ekiplerinin çalışmalara gündüz de devam edeceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2005 Çarşamba 11:08:44
Güncelleme :7 Haziran 2005 Salı 16:32:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?