6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Sır ölümü kan izleri çözecek

EVDEN AYRILMAK İSTEYEN ADAMIN ÖLÜM SEBEBİNİ KAN İZLERİ ÇÖZECEK

Bursa'da banyodayken karnından bıçaklanarak ölü bulunan şahsın intihar mı ettiği yoksa öldürüldü mü kan izinden belli olacak.

Edinilen bilgiye göre, olay, Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi Şenal Sokak'ta meydana geldi. Eşinden 1 yıl önce boşanan 4 çocuk babası Nizamettin Aydın (56) kiraladığı evde Nazlı Kılıç (45), Tuncer Kılıç (28) ve Hanife Kılıç (22) ile birlikte yaşamaya başladı.

İddiaya göre 7 ay önce evden ayrılıp tek başına başka bir eve çıkmak isteyen Nizamettin Aydın'ın bu teklifi üzerine Nazlı Kılıç ayrılmasını istemeyerek kızı ve oğlu ile birlikte Aydın'a 60 bin TL değerinde senet imzalattılar. Bunun üzerine Nizamettin Aydın durumu kendi çocukları Ali Osman ve Ahmet Aydın'a anlatarak birlikte Cumhuriyet Savcılığı'na gidip suç duyurusunda bulundu.

Dün saat 16.00 sıralarında evde abdest almak için banyoya giren Nizamettin Aydın'ın uzun süre dışarıya çıkmaması üzerine içeriye giren Nazlı Kılıç birlikte yaşadığı Nizamettin Aydın'ın kanlar içinde yerde cansız bir şekilde yattığını görünce durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Nizamettin Aydın'ı karnında kasap bıçağı saplanmış olarak buldular. Yapılan müdahalede Nizamettin Aydın'ın öldüğü belirlendi.

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemede ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen Nazlı Kılıç, Tuncer Kılıç, Hanife Kılıç "aramızda senet tartışması yoktu ancak ara sıra aile içinde tartışmalarımız oluyordu ölüm olayıyla ilgili bizim bir bilgimiz yok. Nizamettin Aydın kendi kendini bıçaklayarak öldürmüş" dediler.

Polis daha önceden bıçakla yaralama suçundan sabıkası bulunan Tuncer Kılıç'ın pantolonundaki kan izlerinin incelenmesi için Kriminal Labratuarı'na gönderdi. Şahıslar sorgulamalarının ardından Cumhuriyet Savcılığına sevk edilecekler.

EVDEN AYRILMAK İSTEYEN ADAMIN ÖLÜM SEBEBİNİ KAN İZLERİ ÇÖZECEK
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 17:30:03
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 19:40:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?