2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Şirket haberleri

Kişi başına milli hasılada Türkiye'nin en önemli şehri olan Bursa'da, yerel inşaat firmalarının lüks konut projelerinden sonra İstanbul merkezli, marka binaların üreticileri de farklı projelerle geliyorlar. 

Türkiye inşaat sektöründe Sabancı Center ve Üniversitesi, Yapı Kredi Plaza, Elit Residence gibi önemli projelere imza atan, İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de konut sektörüne estetik siteler kazandıran Koray İnşaat, gücünü ve güvenini Bursa'ya taşıyor. Bursa'da mevcut olan ve planlanan konut projelerinden oldukça farklı özelliklere sahip, yeni bir hayat tarzı getirmeyi hedefleyen projenin tanıtımı 2008 yılının ilk aylarında yapılacak. 

Koray İnşaat, hem Türkiye'de hem yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle, gayrimenkul piyasasında yeni kavramların gelişmesine de öncülük ediyor. Önde gelen özel ve resmi kuruluşlara kaliteli yapılar üreten Koray İnşaat, 51 yıldır birbirinden farklı eserler inşa ediyor. Konut sektöründe sadece özellikli projelere imza atan Koray'ın, bir süredir Bursa üzerinde yoğunlaştığı biliniyordu. Bursa'da uzun zamandır araştırma yaptığı ve üstün nitelikli konut geliştirmek için doğru bölge arayışında olduğu öğrenilen Koray'ın, projesi için çok cazip bir yer için pazarlıkları bitirdiği öğrenildi. 

Bursa projesi hakkında elde edilebilen bilgilere göre proje, binlerce konuttan oluşan bir toplu konut yaklaşımından tamamen uzak, mimari tasarımı, estetiği, çevre düzenlemesi, sosyal alanları ve imkanlarıyla özellikli, farklı tercihlere hitap eden konutlardan oluşan bir yaşam alanı olacak. Çok katlı olmayacağı ve geniş yeşil alan bırakılacağı öğrenilen projede, çocuklara özel önem verileceği ve başka projelerde olmayan çocuklara yönelik bazı uygulamaların ilk örneklerinin hayata geçirileceği bildiriliyor. Her projesinde, özgün bir mimarı tasarım ve yaklaşım ortaya koyan Koray'ın, Bursa'ya ve Bursalılar'ın hayatına değer katma hedefiyle geliştirdiği farklı konut projesinin de yenilikleri ile çok konuşulacağı iddiası bulunuyor. 

Edinilen bilgilere göre, Koray'ın Bursa projesinin tanıtımı 2008 yılı ilk çeyreğinde düzenlenecek görkemli bir törenle yapılacak. Farklı projenin tanıtım çalışmaları için yoğun hazırlıkların devam ettiği, çarpıcı ve dikkat çekici bir tanıtım ve iletişim stratejisi uygulanacağı belirtiliyor.İnşaat sektöründe kalite ve güveni temsil eden bir marka olarak algılanması sebebiyle, Koray markasının Bursa'ya geleceğini duyan bazı Bursalılar'ın da, daha şimdiden şirket merkezini arayarak ayrıntılı bilgi almak istedikleri öğrenildi. 

Koray İnşaat, ulusal ve uluslararası ölçekte, kimi ödüllü pek çok projeye imza attı. Yapımını gerçekleştirdiği ve Türkiye kamuoyu tarafından yakından bilinen projeleri arasında Sabancı Center, Yapı Kredi Plaza, Karum Alışveriş Merkezi, Neo Alışveriş Merkezi, Sabancı Üniversitesi, Ankara Sheraton, Adana Hilton SA, Ürdün King's Academy, Yapı Kredi Genel Müdürlük Binaları yer alıyor. Prestijli konut projeleri de inşa eden Koray'ın Eskişehir'de Natura Evleri, Göcek Marina Resort Villaları, Ev-idea, Kasaba, Elit residence , İstanbul - İstanbul, Ev-İdea, İstanbul Bis, İstanbul Zen, Kasaba, , Eliyeşil Villaları, Vaniköy Villaları, Andiçen Villaları, Fenerbahçe Koru Sitesi, Kalamış Koru Sitesi, Belvü Sitesi bulunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2007 Çarşamba 11:07:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?