1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Şirketlerden haberler

Bursa merkezli lojistik şirketi Bimeks Lojistik, bozulabilir gıda taşımacılığı için tercihini Otokar Fruehauf'un Iceliner'larından yana kullandı. 30 adet Otokar Fruehauf Iceliner semi-treyler, düzenlenen iftar yemeğinde Bimeks'e teslim edildi.
 
Otakar, lojistik şirketlerinin öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Son olarak, Bursa merkezli lojistik şirketi Bimeks, satın aldığı 30 adet Otokar-Fruehauf Iceliner semi-treyleri teslim aldı.
 
Teslimat sırasında kısa bir konuşma yapan Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Yöneticisi Murat Tokatlı Türkiye'de satılan her iki frigorifik semi-treylerden neredeyse birinin Otokar-Fruehauf Iceliner olduğunu belirterek şunları söyledi:
 
"Gıda taşımacılığında Türkiye'yi Avrupa normları ile tanıştıran Otokar-Fruehauf olarak, 80'li yılların sonundan bu yana ürettiğimiz her frigorifik aracı ATP standartlarına göre imal ediyor ve müşteri talebi doğrultusunda sertifikalandırıyoruz. ATP-C sertifikasının yanı sıra bu yıl alınan HACCP hijyen sertifikası ile kendi segmentimizin tartışmasız lideri konumundayız. 2005 yılında yurtiçinde satılan tüm frigorifik araçların neredeyse yarısı Otokar-Fruehauf oldu; bu alandaki rakipsizliğimizi uluslararası standartlardaki üretimimize borçluyuz. Bimeks Lojistik de bu kalitenin farkında olan müşterilerimiz arasında yer alıyor." 

Bimeks Lojistik'in Genel Müdür Yardımcısı Murat Gülyüz de filolarına ekledikleri araçlarla ilgili şunları söyledi:
 
"Frigorifik araçlarda Türkiye'nin lideri Otokar ile birlikte çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Gerek üstün kalitedeki üretimleri, gerekse her alanda müşteri memnuniyetini önde tutan felsefeleri; yaygın, hızlı ve hesaplı servis hizmeti ile doğru bir tercih yaptığımıza inanıyorum. Bu yeni araçlarımızla bozulabilir gıda taşımacılığında müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vereceğiz"
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2006 Çarşamba 18:34:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?