6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Sırrı, 39 numara mı çözecek?

KESİK BACAK OLAYININ SIRRINI OJE VE 39 NUMARA ÇÖZECEK

Bursa'da dün çöp konteynırında bulunan iki bacağın muntazam bir şekilde kesilmiş olması herkesi şaşırttı.

Polis, sırrı kırmızı renkteki oje ve 39 ayak numarasından çözmeye çalışacak. Travesti Derneği de kesik bacakla ilgili olarak araştırma yaparken, kesilmiş bacakların tıbbi atık olma ihtimali de araştırılıyor.

Edinilen bilgiye göre merkez Nilüfer ilçesine bağlı Konak Mahallesi Konak Caddesi üzerinde bir temizlik işçisi, yükleme yaptığı esnada, çöp kamyonunun sıkıştırma bölümünde 2 kadın bacağı olduğunu fark etti. Ojeli kesik bacakları görünce şaşkına dönen işçiler durumu hemen polise bildirdiler. Bacakların bulunduğu Konak Mahallesi'ndeki tüm çöp konteynırlarını tek tek inceleyen polis, olayı aydınlatmaya çalışıyor.

Olayın ardından kesik bacaklar, incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Kapsamlı bir incelemeden geçirilen bacakların kime ait olduğunun belirlenmesi için hummalı bir çalışma başlatıldı. Her iki bacağın da diz kapaklarının altından bir makineyle düzgün bir şekilde kesilmesi herkesi şoke etti. Ayrıca ayaklarının 39 numara olduğu ifade edildi.

Polisin, Hamitler Kent Çöplüğü'nde dün başlattığı detaylı arama bugün de sürdü. Mahalledeki tüm kameraları mercek altına alan ekipler, olayı aydınlatmaya çalışıyor.

Öte yandan Gökkuşağı Derneği Başkanı Öykü Özen ise, kesik bacakla alakalı gelişmeleri basından takip ettiklerini ifade ederek, "Ayak numaralarının 39 olması ve parmaklarının ojeli olması üzerine bizler de kuşkulandık. Derneğimize üye olan ve bizimle irtibatlı tüm travesti ve transseksüelleri soruşturuyoruz. Son zamanlarda kendisinden haber alınamayan arkadaşlarımızı bulmaya çalışıyoruz. Bacakların kime ait olduğunun belirlenmesi, polis gibi bizim de içimizi rahatlatacak" diye konuştu.

KESİK BACAK OLAYININ SIRRINI OJE VE 39 NUMARA ÇÖZECEK
İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2010 Cuma 19:14:04
Güncelleme :30 Temmuz 2010 Cuma 22:56:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?