5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Sivaslı Cindy, Temmuz'da evleniyor

Podyumların ünlü mankenlerinden Tülin Şahin, Temmuz ayında evleneceğini açıkladı.
Türkiye’nin "Sivas’lı Cindy" olarak tanıdığı ünlü manken Tülin Şahin, 4 yıllık nişanlısı Mehmet Özener’le Temmuz ayının 7’sinde sade bir düğünle dünya evine gireceğini açıkladı.

Modayı yakından takip ettiğini ve bir çok tanıtımlarda boy gösterdiği için bir çok şeyi herkesten önce duyduğunu belirten Şahin, sezonun modasını 6 ay önceden öğrendiğini ifade etti.

Bursa’da Zafer Plaza Alışveriş Merkezi’nde bulunan "Batik" mağazasının yaz sezonu açılışında konuşan Şahin, "Dizi teklifleri geliyor, ama herkesin kariyer planı farklı. Ben hiç bir zaman kariyerimi oyunculuk yönünde çizmedim. Moda dünyasında daha güzel şeyler yapabileceğime inanıyorum. Herkesin kendine göre bir yeteneği var. Ben hayallerimi moda üzerine kurdum ve en büyük hayalim buydu. Ufakken moda dergilerine baka baka Cindy’e benzedim" dedi.

Düğünün sade olacağını belirten Tülin Şahin, "Türkiye’den uzak kaldığımda, düğünümü Boğaz Köprüsü’nde yapacağımı söylemiştim. Bunu, İstanbul’u özlediğim için söylemiştim. İstediğim ufak bir düğün. Evlenince bende bir şey değişmeyecek, aynen devam edeceğim. Mehmet, benim şu anda da eşim. Aynı evde yaşıyoruz, birçok şeyimizi paylaşıyoruz. Bir çok çiftten daha iyi bir eşiz" şeklinde konuştu.

Bu sezon Batik firmasının katalog mankeni olan Tülin Şahin, Bursa’daki tanıtımda hayranlarına bol imza dağıtarak hediyeler verdi. Şahin, ilkbahar yaz sezonu için hazırlanan bir birinden renkli modelleri tanıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2005 Cuma 16:41:26
Güncelleme :20 Mayıs 2005 Cuma 18:48:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?