3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Sivasspor kazanmak için oynayacak

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile futbolcular İbrahim Dağaşan ve Murat Erdoğan, Bursaspor'u yenerek, Sivas'a lider olarak dönmek istediklerini söylediler.

Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılacak olan Sivasspor, Yeşil-beyazlı ekibin Özlüce Tesisleri'nde bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Bursa deplasmanının en zor deplasmanlardan birisi olduğunu belirterek, "Maçın zor geçeceği ortada. Bursaspor'un taraftar gerçeği de var. 3 puan almak istiyoruz. Eğer yenersek özgüvenimiz artar. Futbol adına güzellikleri sahaya yansıtmak ve kazanmak istiyoruz" dedi.

Bir dönem Bursaspor'da forma giyen ve forma şansı bulamayınca Sivasspor'a transfer olan İbrahim Dağaşan ise, hedeflerinin kazanmak üzerine olduğunu kaydederek, "Zor bir maç. Ancak bizim hedeflerimiz var. Lider geldik, lider dönmek istiyoruz. Bursa deplasmanının çok zor olduğunu biliyoruz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz" diye konuştu.

Murat Erdoğan da, Bursaspor'un taraftar avantajı olduğunu, ancak kazanan taraf olmak istediklerini kaydederek, "Bu maç bence kırılma noktası. Eğer kazanırsak önümüzün açık olduğunu düşünoyurum. Bursaspor maçını kayıpsız, 3 puanla geçmeyi hedefliyoruz" dedi.

Öte yandan Bursaspor'un eski futbolcuları Herve Tum ve İbrahim Dağaşan, Özlüce Tesisleri'nde çalışanlarla hasret giderdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 17:00:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?